Meubelmakerij Twente

Meubelmakerij Twente

Moderne meubels

De moderne massief houten meubels worden gemaakt door Casper Rutges. Hiervoor worden alleen houtsoorten gebruikt uit duurzaam beheerde bossen. Al deze houtsoorten worden geselecteerd op de unieke tekening en kwaliteit. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de wilde tekening van iepen, zoals bij deze tafel, en de subtiele tekening van elegant esdoorn, zoals bij deze tafel met zwevend blad >.

 

 

eiken-tafel-met-staal
Banken MST

Uniek en op maat

De meubels van meubelmaker Casper Rutges zijn maatwerk. Het is dan ook mogelijk een ontwerp te laten maken dat al op deze website staat, in uw eigen maten. Natuurlijk kunt u ook uw eigen ontwerp laten maken. Wanneer u in de regio Enschede woont en op zoek bent naar een geschikte meubelmakerij, vraag dan gerust naar de mogelijkheden >.

 

 

 

Bezoek de meubelmakerij

Meubelmakerij Casper Rutges vindt u in de regio Twente, aan de deurningerstraat 22 in Deurningen, vlakbij Enschede en Hengelo. Bij meubelmaker Casper Rutges besteld u massief houten meubels op maat. Komt daarvoor gerust eens langs en kom bekijken hoe een massief houten meubel tot stand komt. In de werkplaats kunt u enkele voorbeelden zien. Wel is het aan te raden om van te voren een afspraak te maken. Gebruikt u daarvoor het formulier via de button hieronder. Bellen kan ook natuurlijk: 06-24491894

 

 

 

 

tafel op maat

‘Ik streef altijd naar perfectie. Perfectie in vormgeving, afwerking en houtkeuze.’

Vraag een offerte aan

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonummer

Onderwerp

Uw bericht

Stuur uw bestand mee

Hier kunt u een offerte of een prijsindicatie aanvragen. U kunt ook afbeeldingen meesturen. Wanneer u een telefoonnummer opgeeft dan bel ik u zo snel mogelijk. Graag hoor ik van u!

Route

 

Op slechts 15 minuten van Enschede vindt u de werkplaats. Bekijk hier wat voor u de beste route is: