Noten tafel op maat

IEPENHOUTEN TAFEL

Notenhout heeft een mooie donker bruine kleur met veel nuances. Het hout geeft de tafel een mooie warme en elegante uitstraling

 Notenhout

 

Notenhout heeft een schitterende donkerbruine kleur en is rijk mooie kleine aan kleurschakeringen. Het hout heeft een fijne nerf en mooie vlamtekening die in combinatie met de donkere kleur een meubel een warme en elegante uitstraling geven. Het donkere hout combineert heel mooi met lichtere houtsoorten zoals bijvoorbeeld essenhout en esdoornhout.

Notenhouten tafel

 

Het notenhout laat geeft het slanke en strakke en slanke model tafel dat hierboven op de foto staat nog exclusiever. Het notenhout heeft mooie lichte kleurschakeringen waardoor de tafel elke dag weer verassend is om te zien. Waar je ook kijkt, elk deel lijkt weer te iets te verschillen in structuur en kleur. Het maken van een noten tafel is tijdrovend maar bevredigend werk.

 Interieur

 

Een tafel van notenhout voegt gemakkelijk in het interieur in. De mooie donkere en gedistingeerde kleur en de verfijnde kleurnuances in het hout kunnen vaak gemakkelijk gecombineerd worden met aanwezige kleuren. De tafels worden afgewerkt met olie. Bijpassende bankjes maken de tafel extra functioneel.