Noten tafel op maat

IEPENHOUTEN TAFEL

Notenhout heeft een mooie donker bruine kleur met veel nuances. Hierdoor krijgt en noten tafel een mooie warme en elegante uitstraling

NOTENHOUT

Notenhout heeft een schitterende donkerbruine kleur en het is rijk aan mooie kleine kleurschakeringen. Het hout heeft een fijne nerf en mooie vlamtekening die in combinatie met de donkere kleur een meubel een warme en elegante uitstraling geven. Daardoor combineert het donkere hout heel mooi met lichtere houtsoorten zoals bijvoorbeeld essenhout en esdoornhout.

 

NOTENHOUTEN TAFEL

Het notenhout geeft het slanke en strakke en slanke model tafel dat hierboven op de foto staat nog exclusiever. Het notenhout heeft mooie lichte kleurschakeringen waardoor de tafel elke dag weer verassend is om te zien. Waar je ook kijkt, elk deel lijkt weer te iets te verschillen in structuur en kleur. Vanwege de aard van het hout is het maken van een noten tafel tijdrovend maar bevredigend werk.

 

INTERIEUR

Een tafel van notenhout is gemakkelijk in het interieur in te passen vanwege de mooie donkere kleur. Hierdoor kan een noten tafel vaak gemakkelijk gecombineerd worden met aanwezige kleuren. De tafels worden afgewerkt met natuurlijke olie waardoor de mooie en verfijnde kleurnuances in het hout goed tot recht komen. Bijpassende bankjes maken de tafel extra functioneel.