Eetkamertafel massief iepenhout

Deze eetkamertafel massief iepenhout is op maat gemaakt. Het schitterend getekende iepenhout komt goed tot zijn recht in dit strakke ontwerp. Deze gezinstafel geeft ruimte aan veel volwassenen en nog meer kinderen. De bijzondere constructie onder de tafel maakt dit slanke uiterlijk mogelijk.

TAFEL OP MAAT

EETKAMERTAFEL MASSIEF IEPENHOUT

Deze eetkamertafel massief iepenhout is op maat gemaakt. Het schitterend getekende iepenhout komt goed tot zijn recht in dit strakke ontwerp. Deze gezinstafel geeft ruimte aan veel volwassenen en nog meer kinderen. De bijzondere constructie onder de tafel maakt dit slanke uiterlijk mogelijk.

 

TAFEL OP MAAT

Wilt u een vergelijkbare eetkamertafel tafel in andere afmetingen of in een andere houtsoort? Neem dan gerust contact op met de meubelmaker. Deze tafel kan in bijna ELKE MAAT GEMAAKT worden. Hij kan u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om dit model eiken tafel als salontafel te laten maken. Bij deze eetkamertafel van massief iepenhout kunnen bijpassende bankjes gemaakt worden in dezelfde stijl. Voor meer voorbeelden van tafels van  iepenhout, kijk dan hier.

 

Wilt u meer weten over iepenhout? Kijk dan hier.

 

Houtsoorten waarin deze tafel te maken is: eikenhoutnotenhoutessenhout, esdoornhout, iepenhout, plataan en kersenhout.

 

Prijzen van € 1700,- tot € 3600,-

iepenhouten-tafel
Eetkamertafel op maat
Eetkamertafel-massief-iepenhout
iepenhouten-tafel-op-maat
Eetkamertafel-iepenhout Eetkamertafel-iepenhout
iepenhouten-tafel iepenhouten-tafel
Eetkamertafel-massief-iepenhout Eetkamertafel-massief-iepenhout
iepenhouten-tafel-op-maat iepenhouten-tafel-op-maat
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken in onze meubelmakerij!