Bijzettafel essenhout

In deze bijzettafel van essenhout zijn schitterende verkernde essenhouten delen verwerkt. Deze donkere verkerning van het hout komt extra goed tot recht door de olie afwerking.

Tafel op maat

BIJZETTAFEL ESSENHOUT RIETVELD-STIJL

In deze bijzettafel van essenhout zijn schitterende verkernde essenhouten delen verwerkt. Deze donkere verkerning van het hout komt extra goed tot recht door de olie afwerking. Dit bijzettafeltje is losjes geïnspireerd op de zig-zagstoel van Rietveld. De doorgaande pennen worden verfraaid door notenhouten wigjes. De strakke lijnen van het tafeltje benadrukken dat het slechts uit 3 delen bestaat. Hoewel het tafeltje soms gebruikt wordt om op te staan of te zitten is het eigenlijk bedoeld om er een mooi object of een krant op te leggen.

Dit bijzettafeltje kan ook gemaakt worden in andere houtsoorten. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld de bijzettafel iepenhout en de bijzettafel eikenhout

Bijzettafel-essenhout
Bijzettafel-essenhout-rietveld Bijzettafel-essenhout-rietveld
Bijzettafel-essenhout Bijzettafel-essenhout
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier