Massief houten tafels

Alle tafels worden exact op maat gemaakt en van verschillende houtsoorten.
Strakke vormgeving

Strakke vormgeving

 

Meubels en tafels op maat gemaakt

Op maat gemaakt

 

Massief hout

Alles van massief hout

 

Tafels

Meubelmakerij Casper Rutges maakt tafels op maat van massief hout. Bekijk hier de modellen. Andere ontwerpen kunnen ook gemaakt worden. Alle tafels worden exact op maat gemaakt. De tafels op de foto zijn voorbeelden, de houtsoorten en afwerkingen kunnen mee gevarieerd worden. Bent u op zoek naar een houten tafel op maat? Vraag dan hier geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tafels van massief hout

Houtsoorten

Meubelmakerij Casper Rutges gebruikt hout dat speciaal geselecteerd is op kleur en kwaliteit. De houtsoorten die zoal gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, iepenhout, notenhout en kersenhout.

Strakke en moderne tafel

Deze eetkamertafel van massief iepenhout is op maat gemaakt. Het schitterend getekende iepenhout komt goed tot zijn recht in dit strakke ontwerp. Deze gezinstafel geeft ruimte aan veel volwassenen en nog meer kinderen. De bijzondere constructie onder de tafel maakt dit slanke uiterlijk mogelijk.

Tafel op maat
Notenhouten tafel

Deze mooie donkere notenhouten tafel is op maat gemaakt. De afmetingen zijn 240 x 90 cm. Het notenhout heeft een schitterende donkere kleur en door de olieafwerking komen de kleurnuances in het hout nog beter tot recht.

Tafel met zwevend blad

Deze kersenhouten tafel met zwevend blad is op maat gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant. Er is een schitterende kwaliteit kersenhout gebruikt. Het zwevende blad heeft kopregels die het blad de ruimte geven om te werken. De poten zijn met de korte regels verbonden met doorgaande pennen.

Tafel met zwevend blad
Tafel met zwart onderstel

Tafel met zwart onderstel

Deze iepen tafel heeft een zwart eiken onderstel. Het blad is samengesteld uit mooie brede delen iepenhout. Het zwart eiken onderstel is op een natuurlijke manier zwart gemaakt. De regels zijn verbonden met doorgaande pennen en getoogd met toogpennen.

Salontafel met glazen blad

Deze salontafel van notenhout heeft een glasplaat in het midden. De regels en de poten zijn in de lengte verbonden met een slisverbinding. De strakke en donkere omlijning van het massieve notenhout versterkt het effect van de glasplaat. Vraag naar de mogelijkheden voor maatwerk.

Salontafel met glazen blad
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken in onze meubelmakerij!