OFFERTE

Welkom bij Meubelmakerij Casper Rutges! Laat uw tafel op maat maken. Lees hieronder meer over de mogelijkheden. Bel of mail gerust wanneer u vragen heeft. U kunt hier ook en OFFERTE opvragen.

TAFELS

Bekijk hier de modellen. Andere ontwerpen kunnen ook gemaakt worden. Alle tafels worden exact op maat gemaakt. De tafels op de foto zijn voorbeelden, de houtsoorten en afwerkingen kunnen mee gevarieerd worden.

HOUTSOORTEN

Meubelmakerij Casper Rutges gebruikt hout dat speciaal geselecteerd is op kleur en kwaliteit. De houstoorten die zoal gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, iepenhout, notenhout en kersenhout. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Iepen-tafel-op-maat

STRAKKE EN MODERNE  TAFEL

Moderne en strakke tafel van massief hout. Op de foto gemaakt in geolied iepenhout maar ook in andere houtsoorten komt dit model heel goed tot recht. Bekijk hier de houtsoorten.

 

Bekijk hier meer foto’s van de tafel en een uitgebreide omschrijving.

TAFEL MET ZWEVEND BLAD

Moderne tafel met veel ambachtelijke verbindingen. Op de foto gemaakt in geolied kersenhout. De tafel kan ook gemaakt worden in houtsoorten zoals eikenhout, esdoornhout, notenhout en essenhout. Bekijk hier de houtsoorten.

 

Bekijk hier meer foto’s van de tafel en een uitgebreide omschrijving.

Kersenhouten-tafel-op-maat
iepen-eettafel

TAFEL MET ZWART ONDERSTEL

Tafel warvan het onderstel gemaakt is van eikenhout dat op een natuurlijke wijze zwart gemaakt is. Het blad op de foto is van iepenhout maar het kan ook heel goed van andere houtsoorten gemaakt worden. Bekijk hier de houtsoorten. 

 

Bekijk hier meer foto’s van de tafel en een uitgebreide omschrijving.

SALONTAFEL MET GLAZEN BLAD

Deze salontafel heeft een gehard glazen blad. De poten zijn met de regels verbonden met behulp van doorgaande pennen. De tafel op de foto is gemaakt van heel erg mooi massief notenhout. De tafel kan ook gemaakt worden in houtsoorten zoals eikenhout, esdoornhout, notenhout en essenhout. Bekijk hier de houtsoorten.

 

Bekijk hier meer foto’s van de tafel en een uitgebreide omschrijving.

Glazen-salontafel
Eettafel-essenhout

TAFEL MET SCHRAGEN

Iepenhouten tafel met stalen onderstel. Het staal verbindt de iepenhouten voet met het blad. De tafel heeft de vorm van een boomstamtafel doordat de natuurlijke zijkanten gebruikt zijn om de natuurlijke vorm van de boom te blijven zien. Doordat de scheuren zijn gedicht is de tafel prima bruikbaar als eettafel en vormt de krimpscheur een mooi contrast.

 

Bekijk hier meer foto’s van de tafel en een uitgebreide omschrijving.

Eiken tafel strak en modern

Een moderne en slanke eikenhouten tafel. Deze tafel is gemaakt van schitterend foutloos inlands eikenhout. Dit model kan in meerdere houtsoorten gemaakt worden zoals eikenhout, esdoornhout, notenhout en essenhout. Bekijk hier de houtsoorten.

 

Bekijk hier meer foto’s van de tafel en een uitgebreide omschrijving.

Eien-tafel-op-maat
iepenhouten-tafel-met-stalen-onderstel

TAFEL MET STALEN ONDERSTEL

Deze tafel heeft twee omgekeerde schragen. Het onderstel ziet er eenvoudig uit maar is verbonden met onzichtbare slisverbindingen. Op deze fot is de tafel gemaakt van esenhout dat afgewerkt is met zeep maar kan ook heel goed van andere houtsoorten gemaakt worden. Bekijk hier de houtsoorten. 

 

Bekijk hier meer foto’s van de tafel en een uitgebreide omschrijving.

U bent van harte welkom

Meubelmakerij van Casper Rutges vindt u in Deurningen aan de Deurningerstraat 22. Hier kunt u een indruk krijgen van de meubels die er gemaakt worden, en ook van het werk dat in uitvoering is.

Zo krijgt u idee van de werkwijze en van het boeiende proces dat aan het maken van massief houten meubels ten grondslag ligt. Het is wel verstandig om van te voren even contact op te nemen, zodat u er zeker van kunt zijn dat ik alle tijd voor u heb.

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of heeft u behoefte aan verdere informatie, neemt u dan gerust telefonisch contact op of vult u onderstaand contactformulier in.

(Denkt u bij het invullen aan de velden met een (*)? Als deze niet zijn ingevuld wordt het formulier niet verzonden.)

Vraag hier de prijs op

Wilt u weten wat de prijs is voor een specifiek model tafel in de maatvoering die u wenst? Vraag dan hier een prijs op. Mocht u vragen hebben over de juiste afmetingen, over de afwerking of over de houtsoorten, laat het mij dan weten via onderstaand formulier. Bellen kan natuurlijk ook.

tafel op maat

STEL UW VRAAG

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonummer

Onderwerp

Uw bericht

Stuur uw bestand mee