Tafel op maat

Meubelmaker Casper Rutges maakt een tafel op maat naar uw wensen.

Strakke vormgeving

MODERNE STRAK VORMGEGEVEN ONTWERPEN

Meubels en tafels op maat gemaakt

TAFELS OP MAAT GEMAAKT, OP DE CM NAUWKEURIG

Massief hout

ALLE TAFELS GEHEEL VAN MASSIEF HOUT

Tafel op maat gemaakt

Een tafel op maat biedt een sfeer in uw huis die u niet krijgt bij een tafel van een normale woonwinkel. Het massieve hout waarvan de tafels gemaakt worden is nauwkeurig uitgekozen. Hierbij letten wij op de kwaliteit van het hout en een unieke nervenstructuur.

In de loop der jaren hebben wij al een hoop modellen gemaakt. U kunt ter inspiratie deze tafel ontwerpen eens bekijken. Maar laat u zich vooral niet remmen in de eigen wensen. Een tafel op maat laten maken door ons gebeurt altijd exact naar uw wens.

Ziet u een tafel die u mooi vindt maar wilt u dat er bepaalde elementen net anders zijn? Geen probleem, wij sparren graag met u over alle ideeën en mogelijkheden zodat u uiteindelijk uw gedroomde tafel op maat krijgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op!

Tafels Op Maat

Strakke en moderne tafels op maat

Wanneer u bij ons een tafel op maat wilt laten maken staat uiteraard uw wens centraal. Wij zien dat de wensen veelal uit gaan naar strakke moderne ontwerpen. Deze ideeën kunnen wij op veel verschillende manieren uitwerken. Door de keuze in houtsoort en door op een creatieve wijze gebruik te maken van de nervenstructuur in het hout.

Wat wij op het moment erg veel zien zijn tafelpoten gemaakt van staal. Hoewel dit altijd een optie is prefereren wij om de tafels op maat te maken geheel van hout. Doordat wij een speciale constructie hebben bedacht kunnen we ook fraaie lange tafels maken van geheel massief hout.

De afwerking van het hout van het tafelblad en de tafelpoten kan een andere afwerking krijgen. Door hierin te variëren kunnen we verschillende stijlen en sferen creëren. Daarnaast zorgen verschillende houtsoorten ook altijd voor verschillende sferen. Lees over verschillende houtsoorten tafels op maat hieronder meer!

Strakke En Moderne Massief Houten Eettafels

Op maat gemaakte tafel van verschillende houtsoorten

Wanneer u ervoor kiest om een tafel op maat te laten maken dan is een belangrijk onderdeel het uitkiezen van de houtsoort. Verschillende soorten hout geven namelijk een andere sfeer aan de tafel en ook de ruimte eromheen. Hieronder hebben wij kort uitgelegd wat de hoofdkenmerken zijn van de houtsoorten.

Eiken Tafel Op Maat

Eiken tafel op maat

Schitterende sterke houtsoort waarin veel keuze is, zoals veel noesten, weinig noesten, nagenoeg geen noesten. Met verschillende afwerkingen kan een heel verschillend effect behaald worden. Zo is een gezeepte tafel op maat heel naturel en rustig van uitstraling en kan een geoliede tafel veel aanweziger zijn.

Iepenhout Tafel

Iepenhout tafel

Een unieke en prachtige houtsoort met een fraaie warme kleur. Het hout heeft een spectaculaire nervenstructuur welke geolied het best tot recht komt!

Essenhout Tafel

Essenhout tafel

Zeer fraai licht hout dat ultiem licht is af te werken. Dat kan met een zeepafwerking of met een fraaie naturel olie. Het hout kan in overleg verkernde delen bevatten voor een mooi natuurlijk effect.

Kersenhout Tafel

Kersenhout tafel

Een verfijnde houtsoort met een warme kleur welke na verloop van tijd snel donkerder wordt.

Notenhout Tafel

Notenhouten tafel

Een chique houtsoort met een mooie donkere kleur waarin de kleine kleurnuances het hout een extra subtiele uitstraling geeft. Geolied komt een notenhouten tafel op maat het beste tot zijn recht. 

Esdoorn Tafel

Esdoorn tafel

De lichtste houtsoort van allemaal. Optioneel kan er de natuurlijke verkering in verwerkt worden voor een fraai contrast

Zwart Eikenhout Tafel

Zwart eiken tafel

Fraai mat zwart gemaakt eikenhout dat beschermd wordt met zwarte olie. Heel geschikt voor hele tafels of alleen voor onderstellen.

Plataan Tafel

Plataan tafel

Een bijzondere nervenstructuur heeft plataanhout. Er kunnen prima op[ maat gemaakte tafel van gemaakt worden. Wanneer deze meubels licht worden afgewerkt ontstaat een bijzondere effect.

Verschillende maten en vormen tafels

Een tafel op maat laten maken tot in detail naar uw wens betekent dat we goed uw ideeën in kaart moeten brengen. Om voor u inzichtelijk te maken welke onderdelen wij allemaal bespreken hebben wij een lijst hiervan gemaakt. Uiteraard zullen wij tijdens uw aanvraag dit nauwkeurig met u doornemen.

  • Formaat van het tafelblad, lengte, breedte en dikte;
  • Vorm van het tafelblad, strak en recht of bijvoorbeeld natuurlijk golvend;
  • Plaatsing van het tafelblad, wilt u het bijvoorbeeld zwevend of geplaatst op de tafelpoot.
  • Formaat van de tafelpoot, lengte, breedte, dikte en ook vorm,
  • Het soort tafelpoot die u op maat gemaakt wilt hebben;
  • De plaatsing van de tafelpoot bijvoorbeeld op de hoeken of juist in het midden;
  • Houtsoort;
  • De hardheid van de constructie en de houtsoort;
  • De afwerking, dit bepaalt de sfeer van de tafel.

Kleine houten tafels op maat

Wilt u een kleine houten tafel op maat laten maken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Zoveel mensen, zoveel smaken, dus kan het best zo zijn dat u de houten tafel van uw dromen nergens kan vinden. En dan ook nog in klein formaat.

De vraag is nu of u een bijzettafel zoekt, of toch eerder een kleine houten eettafel. Als tafelmaker laten we deze keuze aan u. We kunnen ieder type tafel voor u maken. Daarbij kunt u kiezen tussen verschillende houtsoorten, elk met hun eigen sfeer.

Zat u te denken aan een warmbruine notenhouten tafel of eerder een lichte esdoorn tafel? Als u specifiek een kleine houten tafel zoekt, heeft u mogelijk een kleinere woonruimte. Dan kan een lichte kleur de voorkeur hebben. Maar, zoals altijd: de klant is koning!

Weten hoeveel uw kleine houten tafel u zal kosten? Vraag dan een offerte bij ons op!

Daarnaast kunnen massief houten eettafels op maat in overleg ook voorzien worden van bijvoorbeeld een glazen blad in plaats van hout. Op het gebied van de lengte en slankheid van de tafel is veel mogelijk. Doordat wij gebruik maken van een unieke constructie kunnen wij slanke lange tafels maken, geheel van massief hout, zonder dat het dreigt door te zakken.

Verschillende Maten En Vormen Massieve Tafels

Kies meubelmaker Casper Rutges voor uw unieke tafels op maat

Dankzij bijna 10 jaar aan ervaring kunnen wij ideeën altijd tot in detail uitwerken als het aankomt op unieke tafels op maat. Of het nou gaat om een eettafel of een andere soort tafel wij kunnen uw mooiste dromen waarmaken.

Wilt u weten wat het kost om een houten tafel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen betekenen. Maak uw interieur compleet met een tafel op maat van Casper Rutges!

Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier