Massief houten kasten

Strakke vormgeving

Strakke vormgeving

 

Meubels en tafels op maat gemaakt

Op maat gemaakt

 

Massief hout

Alles van massief hout

 

Kasten

Massief houten kasten kennen vele gedaanten: vitrinekast, servieskast, boekenkast, audiomeubel of buffetkast. Een kast kan ook verschillende functies in zich verenigen, zoals de servieskast met boekenkast van olijfessen die op deze website staat. Net als tafels kunnen kasten geheel naar wens worden gemaakt in een houtsoort naar keuze.

Ambachtelijke-tafel-op-maat

Houtsoorten

Meubelmakerij Casper Rutges gebruikt hout dat speciaal geselecteerd is op kleur en kwaliteit. De houtsoorten die zoal gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, iepenhout, notenhout en kersenhout.

Boekenkast van esdoornhout

Massief houten boekenkast van massief esdoornhout. Deze kast is gmaakt om precies in de hal te passen zonder een massief aandoend blok te zijn. Er is schitterend wit europees esdoornhout gebruikt met hier en daar een klein beetje valse kern. De kast loopt naar twee kanten af door minder diep te worden. Daardoor past de kast zowel visueel als praktisch goed in de doorloop. 

servieskast-massie-olijfessen
Badkamermeubel-essenhout

Zwevend badkamermeubel – essenhout

Dit zwevende essenhouten badkamermeubel is ontworpen voor een gerenoveerde badkamer. De badkamer is langerekt en smal. Een lang badkamermeubel is daarom een goede oplossing voor voldoende ruimte en lades en ook om de lengte van badkamer te benadrukken.
Meubelmaker Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?