Houten kast op maat

Een houten kast op maat is een verrijking voor uw interieur. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte op!

Boekenkast van esdoornhout op maat

Deze kast is gemaakt van massief esdoornhout en is gemaakt om precies tegen de wand van de hal te passen. De wens was om te voorkomen dat de kast te veel ruimte van de hal zou opnemen. Er is schitterend wit Europees esdoornhout gebruikt met hier en daar een klein beetje valse kern. Deze houtsoort paste perfect bij de bestaande vloer en overige elementen in de hal. De kast loopt naar twee kanten af door minder diep te worden. Daardoor past de kast zowel visueel als praktisch goed in de doorloop. Een mooi voorbeeld van een houten kast op maat!

  Boekenkast Van Esdoornhout Op Maat

  Zwevend badkamermeubel op maat van essenhout

  Dit zwevende essenhouten badkamermeubel op maat, is ontworpen voor een gerenoveerde badkamer. De badkamer is langgerekt en smal. Een lang badkamermeubel is daarom een goede oplossing voor voldoende ruimte en lades en ook om de lengte van badkamer te benadrukken. De wens was om een strak design te combineren met lichte warme kleuren.

  Heeft u een ruimte waarvan u niet goed weet wat voor soort kast op maat de oplossing zou kunnen bieden? Wij kijken en denken graag met u mee over de mogelijkheden!

   Zwevend Badkamermeubel Op Maat Van Essenhout

   Waarom zou u een houten kast op maat laten maken?

   Veel mensen laten een houten kast op maat maken vanwege specifieke interieurwensen. Denk hierbij aan het volgende:

   • Een kast die past bij een houten vloer die in uw woning ligt;
   • Een kast die past bij andere (houten) meubels in uw interieur;
   • Een kast die precies in een bepaalde ruimte of tegen een bepaalde wand past;

   Het is vaak uitdagend om kant en klare meubels te vinden die elkaar complimenteren. Door te kiezen voor een houten kast op maat heeft u hier zelf veel invloed op. Daarnaast hebben kant en klare meubels vaste maten waardoor deze vaak niet perfect in uw interieur passen. Neem als voorbeeld het volgende project:

   Waarom Zou U Een Houten Kast Op Maat Laten Maken

   Breed aanbod houten kasten op maat

   Er zijn veel verschillende soorten houten kasten op maat te maken. Wij maken in onze meubelmakerij onder andere houten inbouwkasten, notenhouten kasten, vitrinekasten, servieskasten, boekenkasten, audiokasten, buffetkasten, badkamerkasten en kledingkasten op maat.

   Een kast kan daarnaast ook verschillende functies hebben. Zo kan een kast gebruikt worden om zaken in op te bergen, om een ruimte op te delen, een ruimte op te vullen maar een kast kan ook slechts een decoratieve functie hebben.

   Er zijn ontelbaar veel combinaties mogelijk. Hoe de kast eruit komt te zien is grotendeels afhankelijk van uw eigen wensen en de eisen waaraan de kast op maat moet voldoen. Graag geven we een voorbeeld van een project:

   Voor welke houtsoort kiest u voor uw houten kast op maat?

   Zoals gezegd heeft het kiezen voor een houten kast op maat als voordeel dat u zelf kunt bepalen welke houtsoort er gebruikt wordt. Wij maken massief houten meubels op maat die uniek en van zeer hoge kwaliteit zijn. Het hout waarmee wij werken wordt door Casper Rutges geselecteerd om zo de kwaliteit te waarborgen. Massief houten meubels kunnen erg bepalend zijn voor de sfeer in een ruimte.

   Voor welke houtsoort u kiest, heeft veel invloed op de uitstraling van het uiteindelijke meubel. Twijfelt u over welke houtsoort uw voorkeur heeft of heeft u eigenlijk geen idee? Geen enkel probleem! Wij hebben veel voorbeelden die we met u kunnen doornemen en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies.

   Wij werken voornamelijk met de volgende houtsoorten voor kasten op maat:

   • Eikenhout
   • Kersenhout
   • Notenhout
   • Iepenhout
   • Essenhout
   • Esdoornhout

   Bent u benieuwd naar de meest geschikte houtsoort voor uw kast op maat? Neemt u eens een kijkje bij onze projecten of neem vrijblijvend contact op! 

   Offerte Formulier

   Offerte aanvraagformulier