Massief houten kasten

Strakke vormgeving

Strakke vormgeving

 

Meubels en tafels op maat gemaakt

Op maat gemaakt

 

Massief hout

Alles van massief hout

 

Kasten

Massief houten kasten kennen vele gedaanten: vitrinekast, servieskast, boekenkast, audiomeubel of buffetkast. Een kast kan ook verschillende functies in zich verenigen, zoals de servieskast met boekenkast van olijfessen die op deze website staat. Net als tafels kunnen kasten geheel naar wens worden gemaakt in een houtsoort naar keuze.

Ambachtelijke-tafel-op-maat

Houtsoorten

Meubelmakerij Casper Rutges gebruikt hout dat speciaal geselecteerd is op kleur en kwaliteit. De houtsoorten die zoal gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, iepenhout, notenhout en kersenhout.

Houten servieskast van olijfessen

Massief houten servieskast van massief olijfessen is gemaakt om een keuken iets af te sluiten van de woonkamer. Het essenhout is afkomstig uit Nederland en er is bewust gebruikgemaakt van de verkerning van het hout om de kast een levendige aanblik te geven.
servieskast-massie-olijfessen
Badkamermeubel-essenhout

Zwevend badkamermeubel – essenhout

Dit zwevende essenhouten badkamermeubel is ontworpen voor een gerenoveerde badkamer. De badkamer is langerekt en smal. Een lang badkamermeubel is daarom een goede oplossing voor voldoende ruimte en lades en ook om de lengte van badkamer te benadrukken.
Meubelmaker Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?