Bijzettafel iepenhout

Deze bijzettafel iepenhout is losjes geïnspireerd op de zig-zag stoel van Rietveld. Hoewel sommigen er op gaan zitten of het gebruiken als opstapje is het tafeltje eigenlijk bedoeld als opvallende bijzettafel.

Tafel op maat

BIJZETTAFEL IEPENHOUT

Deze populaire bijzettafel is losjes geïnspireerd op de zig-zag stoel van Rietveld. Dit exemplaar is gemaakt van iepenhout. De notenhouten wigjes in het voetje van de salontafel zijn niet alleen een fraai detail maar maken de doorgaande pennen bijzonder duurzaam. De notenhouten wiggen zijn in mooi contrast met het spectaculaire iepenhout. Dit notenhouten detail zorgt voor een fraai contrast met het kopshout van de pennen. Deze bijzettafel is tevens in andere houtsoorten te koop. Informeer naar de mogelijkheden via het vragenformulier.

Deze bijzettafel iepenhout wordt ook gemaakt in andere houtsoorten. Voor meer voorbeelden kijk hier voor bijzettafels van eikenhout en van essenhout.

Iepenhouten bijzettafel rietveldstijl
Iepenhout-met-notenhouten-wigjes Iepenhout-met-notenhouten-wigjes
Iepenhouten bijzettafel rietveldstijl Iepenhouten bijzettafel rietveldstijl
Bijzettafel iepenhout Bijzettafel iepenhout
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier