Massief eiken kast

Een massief eiken kast op maat is een pronkstuk in uw interieur. Laat uw contact gegevens achter om de mogelijkheden te bespreken!

Wilt u graag een massief eiken kast aan uw interieur toevoegen? Wij kunnen het voor u maken! Welke functie u voor deze kast heeft, massief eikenhout is sterk en veelzijdig materiaal waar u nog jarenlang van kunt genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag voor u aan de slag met een massief eiken kast op maat!

Een massief eiken kast op maat laten maken

Een massief eiken kast is meteen te herkennen aan het sterke, oerdegelijke materiaal. U denkt misschien dat dit materiaal slechts één robuuste uitstraling heeft, maar door de verschillende afwerkingen kunt u zelf beslissen hoe het geheel er uit gaat zien.

Hierdoor zijn deze kasten geschikt voor elk interieur. Dit duurzame hardhout kan nog jarenlang mee gaan zonder slijtage. U kiest hiermee voor een tijdloos uiterlijk en hoge kwaliteit waar u nog lang van kunt genieten.

Laat daarom een massief eiken kast op maat maken! Hiermee kunt u al uw persoonlijke wensen en voorkeuren laten verwerken in uw nieuwe meubel. Welke maten zijn geschikt, wilt u een kast voor boeken, kleding of toch één met lades? Wij maken diverse soorten massief eiken kasten!

  Massief eiken kast op maat
  eiken kast op maat gemaakt

  Diverse massief eikenhouten kasten op maat

  Omdat massief eiken kasten zo sterk zijn, kun je deze voor veelzijdige doeleinden gebruiken. Denk aan een massief eiken:

  • Kledingkast
  • Boekenkast
  • Buffetkast
  • Ladekast
  • Tv-kast
  • Wandkast

  Doordat wij alle meubels op basis van uw wensen op maat maken is alles mogelijk. Daarbij kunnen wij u door onze ervaring adviseren over de mogelijkheden en combinaties. Wilt u meer weten, of weet u al wat de functie voor uw nieuwe kast van massief eiken wordt? Neem contact op!

   eiken kast op maat
   Kast Eikenhout Op Maat

   Kies uw afwerking

   Nadat u heeft besloten wat de functie van uw nieuwe kast wordt, kijken we naar de afwerking van het massieve eikenhout. Dit bepaalt de uitstraling van het meubel in uw interieur. Uiteraard behandelen wij het meubel alleen met natuurlijke materialen, om de kwaliteit ervan te behouden.

   U kunt bijvoorbeeld kiezen voor behandeling met een natuurlijke olie. Dit zorgt ervoor dat de houtstructuur mooi tot zijn recht komt. Hierdoor worden nerflijnen van de eik beter zichtbaar. Deze afwerking vergt weinig onderhoud.

   Daarentegen zorgt een afwerking met zeep ervoor dat de lichte kleur van het hout naar boven wordt gebracht, waardoor u met het meubel weer licht brengt in de ruimte. Deze afwerking vergt wel meer onderhoud dan een behandeling met olie. Afhankelijk van de afwerking die u kiest, kleurt het eikenhout.

   Kies De Afwerking Van Massief Eikenhout

   Massief eiken kast gemaakt door meubelmaker Casper Rutges

   Naast verschillende soorten kasten, kunt u ook terecht voor andere massief houten meubels op maat. Wat dacht u van een eiken tafel of een bureau op maat? Met ruim 10 jaar ervaring weten wij als geen andere wat de mogelijkheden zijn en waar u aan moet denken met een product op maat.

   Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag met het maken van prachtige meubels. Heeft u meer inspiratie nodig of wilt u dat wij aan de slag gaan met een eiken kast voor boeken, kleding of een andere functie? Wij kunnen u helpen! Bekijk eens welke producten wij eerder hebben gemaakt en maak uw wensen kenbaar. We gaan graag aan de slag met een massief eiken kast!

   Offerte Formulier

   Offerte aanvraagformulier