Tafel gezeept eikenhout

Strakke en moderne tafel van gezeept eikenhout. Het rustig getekende eiken heeft mooie lange rechte nerven die in combinatie met de strakke lijnen van de tafel een rustig effect hebben.

Tafel op maat

TAFEL GEZEEPT EIKENHOUT

Strakke en moderne tafel van gezeept eikenhout. Het rustig getekende eiken heeft mooie lange rechte nerven die in combinatie met de strakke lijnen van de tafel een rustig effect hebben. De zeepafwerking van het eikenhout geeft een unieke uitstraling aan de tafel en benadrukt de eenvoud van het ontwerp.

Deze tafel is op het moment te zien in museum ‘de Twentse Welle‘ in Enschede. Meer informatie daarover vindt u op deze pagina.

 

TAFEL OP MAAT

Deze eiken tafel is gemaakt in de maten 180 x 90 x 78cm. De eettafel kan ook gemaakt worden in andere houtsoorten en in vrijwel ALLE GEWENSTE MATEN. Heeft u interesse in een dergelijke strakke tafel? Neemt u dan gerust contact op met de meubelmakerij. Dat kan in het formulier hiernaast. U kunt natuurlijk ook bellen met de meubelmaker.

 

Houtsoorten waarin deze tafel te maken is: eikenhoutnotenhoutessenhout, esdoornhout, iepenhout, plataan en kersenhout.

 

Prijzen van € 1700,- tot € 3600,-

tafel gezeept eikenhout
Gezeept-eiken-tafel Gezeept-eiken-tafel
Eiken-tafel Eiken-tafel
Eiken-tafel-gezeept Eiken-tafel-gezeept
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier