Tafel gezeept eikenhout

Strakke en moderne tafel van gezeept eikenhout. Het rustig getekende eiken heeft mooie lange rechte nerven die in combinatie met de strakke lijnen van de tafel een rustig effect hebben.

TE KOOP

Omdat het tijd is om weer wat nieuws te maken is deze gezeepte eikenhouten tafel nu te koop voor een aangename prijs. De tafel is gemaakt van schitterend, nagenoeg foutloos eikenhout. De afmetingen zijn 180 x 90 cm. Eventueel is het ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs de tafel af te werken met olie. Heeft u interesse? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Tafel op maat

TAFEL GEZEEPT EIKENHOUT

Strakke en moderne tafel van gezeept eikenhout. Het rustig getekende eiken heeft mooie lange rechte nerven die in combinatie met de strakke lijnen van de tafel een rustig effect hebben. De zeepafwerking van het eikenhout geeft een unieke uitstraling aan de tafel en benadrukt de eenvoud van het ontwerp.

Deze tafel is op het moment te zien in museum ‘de Twentse Welle‘ in Enschede. Meer informatie daarover vindt u op deze pagina.

 

TAFEL OP MAAT

Deze eiken tafel is gemaakt in de maten 180 x 90 x 78cm. De eettafel kan ook gemaakt worden in andere houtsoorten en in vrijwel ALLE GEWENSTE MATEN. Heeft u interesse in een dergelijke strakke tafel? Neemt u dan gerust contact op met de meubelmakerij. Dat kan in het formulier hiernaast. U kunt natuurlijk ook bellen met de meubelmaker.

 

Houtsoorten waarin deze tafel te maken is: eikenhoutnotenhoutessenhout, esdoornhout, iepenhout, plataan en kersenhout.

 

Prijzen van € 1700,- tot € 3600,-

tafel gezeept eikenhout
Gezeept-eiken-tafel Gezeept-eiken-tafel
Eiken-tafel Eiken-tafel
Eiken-tafel-gezeept Eiken-tafel-gezeept
Meubelmaker Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?