Massief houten bankjes

Alle bankjes worden exact op maat gemaakt en van verschillende houtsoorten.
Strakke vormgeving

Strakke vormgeving

 

Meubels en tafels op maat gemaakt

Op maat gemaakt

 

Massief hout

Alles van massief hout

 

Bankjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

BAnken-KErsenhout-MST

Houtsoorten

Meubelmakerij Casper Rutges gebruikt hout dat speciaal geselecteerd is op kleur en kwaliteit. De houtsoorten die zoal gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, iepenhout, notenhout en kersenhout.

Massief eiken bank

Tafel-met-bijpassend-bankje-donker-hout

Deze massief eikenhouten bank is gemaakt bij een gestoomd eikenhouten tafel. De bankjes zijn eveneens gemaakt van massief gestoomd eikenhout. De korte kant van de bankjes is het zitvlak van ‘omgevouwen’ zodat het kopshout gespiegeld is.

Tafel-met-bijpassend-bankje-donker-hout
BAnken KErsenhout MST

Kersenhouten banken op maat

BAnken KErsenhout MST

Voor het nieuwe ziekenhuis in Enschede (MST) heeft Meubelmakerij Casper Rutges drie kersenhouten banken en een altaartafel gemaakt. Deze geheel massieve banken zijn ontworpen door Vincent Kuyvenhoven in opdracht van IAA architecten.

Massief eiken bankjes

eetkamertafel van drie meter

Deze massief eiken bankjes zijn gemaakt bij de tafel van 3 meter lang en 1,15 meter breed. De bankjes zijn gemaakt van massief eikenhout. De korte kant van de bankjes is het zitvlak van ‘omgevouwen’ zodat het kopshout gespiegeld is.

Tafel-drie-meter
Meubelmaker Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?