Massief houten bankjes

Alle bankjes worden exact op maat gemaakt en van verschillende houtsoorten.

Bankjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
BAnken-KErsenhout-MST

Massief eiken bank

Tafel-met-bijpassend-bankje-donker-hout

Deze massief eikenhouten bank is gemaakt bij een gestoomd eikenhouten tafel. De bankjes zijn eveneens gemaakt van massief gestoomd eikenhout. De korte kant van de bankjes is het zitvlak van ‘omgevouwen’ zodat het kopshout gespiegeld is.

Tafel-met-bijpassend-bankje-donker-hout
BAnken KErsenhout MST

Kersenhouten banken op maat

BAnken KErsenhout MST
Voor het nieuwe ziekenhuis in Enschede (MST) heeft Meubelmakerij Casper Rutges drie kersenhouten banken en een altaartafel gemaakt. Deze geheel massieve banken zijn ontworpen door Vincent Kuyvenhoven in opdracht van IAA architecten.

Massief eiken bankjes

eetkamertafel van drie meter

Deze massief eiken bankjes zijn gemaakt bij de tafel van 3 meter lang en 1,15 meter breed. De bankjes zijn gemaakt van massief eikenhout. De korte kant van de bankjes is het zitvlak van ‘omgevouwen’ zodat het kopshout gespiegeld is.

Tafel-drie-meter
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier