Dressoir op maat

Wilt u een dressoir op maat laten maken? Hiermee kunt u een unieke uitstraling aan uw interieur geven.

Een dressoir op maat past perfect in uw woning en kan multifunctioneel worden ingezet, afhankelijk van uw wensen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een dressoir op maat te laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dressoir op maat laten maken

Een dressoir op maat laten maken kan u naast een uniek interieur ook functionele voordelen opleveren. Dit type meubel wordt veelal gebruikt als tv-meubel, om spullen in op te bergen of ter decoratie van een bepaalde hoek in huis.

Door deze verschillende functies kan het moeilijk zijn om tussen de standaard maten dressoirs te vinden die passen bij al uw wensen en de ruimte in huis. Bent u al een tijd op zoek naar het model van uw dromen? Een op maat gemaakt dressoir kan de perfecte aanvulling op uw interieur zijn!

Wij kunnen deze multifunctioneel en geheel naar uw smaak ontwerpen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw ideeën voor een dressoir op maat uitwerken. Welke wensen u ook heeft, wij gaan aan de slag met maatwerk.

  Dressoir Op Maat Laten Maken

  Eindeloze mogelijkheden met maatwerk dressoirs

  De mogelijkheden voor een dressoir op maat zijn eindeloos. Vanaf de algehele uitstraling tot aan specifieke maten en functionaliteiten. Wij gaan aan de slag op basis van uw wensen en keuze voor:

  • De uitstraling: wilt u een authentiek, romantisch of juist industrieel meubel?
  • De houtsoort: u kunt kiezen uit alle soorten massief hout.
  • De afwerking: kies een glanzende coating of juist onbehandeld materiaal.
  • Het model: staand, hangend, zwevend. Alles is mogelijk!

  We bespreken alle mogelijkheden graag op basis van uw wensen. Hieronder leggen we een aantal opties verder voor u uit. Wilt u weten hoe het maatwerk invloed heeft op de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

   Maatwerk Dressoir

   Waarom een staand of zwevend dressoir

   Afhankelijk van de functie die u voor het meubel heeft, kunt u kiezen uit een staand of zwevend dressoir op maat. Het is dus belangrijk om de functionaliteit eerst te bepalen, voordat u een model kiest waar u verliefd op wordt.

   Een zwevend of hangend dressoir wordt direct aan de muur bevestigd. Hierdoor houdt u de onderkant open, wat ruimte creëert. In combinatie met een hangende TV boven het meubel geeft dit een moderne, strakke uitstraling.

   U kunt ook kiezen voor een staand dressoir kast. Dit kan middels een elegante poot of juist een robuust, industrieel frame. Hiermee bent u flexibel om de kast af en toe te verplaatsen. Daarbij is deze variant meer geschikt voor het opbergen van diverse spullen.

   Zwevend Dressoir

   Diverse hout soorten

   Wij maken dressoirs, salontafels, bureau’s en andere meubels veelal van massief hout. Het kiezen van de houtsoort is één van de belangrijkste stappen in het proces. Omdat het ontwerpen en creëren maatwerk is, kunnen we u het beste adviseren als wij uw wensen weten. Op basis hiervan adviseren we u over de verschillende houtsoorten en afwerkingen zoals:

   • Eikenhout
   • Notenhout
   • Kersenhout
   • Essenhout

   Een eiken dressoir op maat wordt veel gekozen door het sterke materiaal en de verschillende afwerkingen. Zo kunt u kiezen uit een eiken dressoir met of juist zonder noesten. Geef vrijblijvend uw wensen door, wij gaan graag voor u aan de slag!

   Eiken Dressoir En Andere Hout Soorten

   Dressoir op maat van meubelmaker Casper Rutges

   Met ruim 10 jaar ervaring weten wij als geen ander dat mooie dressoirs laten maken een proces is. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar concrete ideeën en fantastische meubels. Dat is onze passie! Geen standaard maten, maar een uniek ontwerp op basis van uw voorkeuren.

   Weet u al specifiek wat u wilt laten maken of heeft u nog inspiratie nodig? In beide gevallen helpen wij u graag verder! Bekijk ons eerdere maatwerk hieronder en schroom niet om uw wensen kenbaar te maken. Wij gaan graag voor en samen met u aan de slag voor een dressoir op maat.

   Offerte Formulier

   Offerte aanvraagformulier