Notenhouten tafel op maat

 

Notenhouten tafel op maat

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte notenhouten tafel? Meubelmakerij Casper Rutges maakt moderne en strak uitgevoerde tafels, exact op maat van verschillende houtsoorten. Notenhout heft als voordeel dat het een fraaie donker bruine kleur heeft met veel nuances, hierdoor krijgt en noten tafel een mooie warme en elegante uitstraling. De afwerking met natuurlijke olie geeft het hout een goede bescherming en is gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast verdiept de olie de kleur en de nervenstructuur van het hout. Bent u op zoek naar een notenhouten tafel vraag dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Notenhouten tafel op maat

Notenhout

Notenhout heeft een schitterende donkerbruine kleur en het is rijk aan mooie kleine kleurschakeringen. Het hout heeft een fijne nerf en mooie vlamtekening die in combinatie met de donkere kleur een meubel een warme en elegante uitstraling geven. Daardoor combineert het donkere hout heel mooi met lichtere houtsoorten zoals bijvoorbeeld essenhout en esdoornhout. De afwerking met natuurlijke olie verdiept de nervenstructuur in het hout. Wanneer een notenhouten meubel zo nu en dan bij gehouden wordt dan blijft het de mooie uitstraling behouden. Wel wordt notenhout na verloop van tijd iets lichter van kleur.

notenhout
Notenhout Rustiek Verticaal
Notenhout Olieafwerking Verticaal
notenhouten-tafel-op-maat

Notenhouten tafel

Het notenhout geeft het slanke en strakke en slanke model tafel dat hierboven op de foto staat nog exclusiever. Het notenhout heeft mooie lichte kleurschakeringen waardoor de tafel elke dag weer verrassend is om te zien. Waar je ook kijkt, elk deel lijkt weer te iets te verschillen in structuur en kleur. Vanwege de aard van het hout is het maken van een noten tafel bevredigend om te doen. Notenhout is een redelijk harde houtsoort, geschikt om een tafel van te maken maar het is duidelijk zachter dan bijvoorbeeld eikenhout en essenhout.

Interieur

Een tafel van notenhout is gemakkelijk in het interieur in te passen vanwege de mooie donkere kleur. Hierdoor kan een noten tafel vaak gemakkelijk gecombineerd worden met aanwezige kleuren. De tafels worden afgewerkt met natuurlijke olie waardoor de mooie en verfijnde kleurnuances in het hout goed tot recht komen. Bijpassende bankjes maken de tafel extra functioneel. Geïnteresseerd? Mail dan geheel vrijblijvend uw vragen of aanvraag!

Notenhouten-tafel-op-maat

Op zoek naar een massief houten eettafel op maat?

Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken in onze meubelmakerij!