Notenhouten tafel

Droomt u al langere tijd van een notenhouten tafel volledig naar uw wensen? Meubelmaker Casper Rutges maakt al bijna 10 jaar design tafels van notenhout! Dankzij deze opgebouwde expertise kunnen wij bijna alle massief notenhouten tafel wensen in vervulling brengen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u eens sparren over een idee? Neem dan vrijblijvend contact op!
Vraag direct een offerte aan!
Strakke vormgeving

MODERNE STRAK VORMGEGEVEN ONTWERPEN

Meubels en tafels op maat gemaakt

NOTENHOUTEN TAFELS OP MAAT GEMAAKT, OP DE CM NAUWKEURIG

Massief hout

ALLE TAFELS GEHEEL VAN MASSIEF HOUT

Notenhouten tafel op maat

Notenhouten tafels op maat gemaakt naar wens en design van de klant is wat meubelmaker Casper Rutges met veel kunde uitvoert. Bij het ontwerpen van de ideale tafel van notenhout, vaak walnoten, gaan wij graag uitgebreid met u in gesprek. Door te sparren over ideeën en te kijken naar vorige designs komen de mooiste tafels op maat tot stand.

Wanneer u bij ons de notenhouten tafel laat maken dan bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Wij maken namelijk uitsluiten gebruik van massief notenhout. Massief hout creëert in onze ogen de meest sfeervolle tafels.

Wij zoeken het hout zorgvuldig uit. Hierbij letten wij op de kwaliteit, de nervenstructuur, kleur en bij notenhout ook zeker op de spint van het hout. Spinten zijn bij deze houtsoort de licht gekleurde delen. Deze kunnen behouden worden en creëren een prachtige kleurnuance en maakt iedere notenhout tafel uniek.

Notenhouten Tafels Op Maat

Moderne en strakke notenhouten eettafels

Notenhouten eettafels zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne en strakke tafel. Notenhout heeft van nature een donkere kleur met mooie lichte kleurschakeringen. Hierdoor kunt u iedere dag genieten van een eettafel waarbij u weer wat nieuws ontdekt.

Een noten eettafel kan daarom qua sfeer gelijk aan elkaar zijn maar is toch altijd zeer uniek. De verschillende delen van een tafel kunnen verschillend zijn qua structuur en kleur en toch een geheel vormen.

Door gebruik te maken van natuurlijke oliën kunnen wij ervoor zorgen dat de structuren in de notenhouten tafel nog beter zichtbaar worden. U leest hieronder meer over de kleuren van een eettafel. Notenhout biedt een groots aantal variaties.

Moderne En Strakke Notenhouten Eettafel

Notenhout kan veel kleurvariaties bieden voor uw tafel

Wanneer u kiest voor een noten houten tafel dan kunt u veel kanten op het gebied van kleur. Uiteraard kiest u in de basis bij notenhout voor de schitterende donkerbruine kleur. Echter kunt u door verschillende afwerkingen en houteigenschappen toch voor totaal andere sferen kiezen. Sfeer bepalende onderdelen zijn:

  • Spint, deze lichte variaties in het hout geven het een speels uiterlijk;
  • Nerven, notenhout heeft verfijnde en uitbreide nerven ook wel vlamtekeningen genoemd;
  • Noesten, deze oneffenheden in het hout kunnen het hout een unieker karakter geven. De keuze hiervoor is erg persoonsafhankelijk;
  • Natuurlijke olie, een afwerking voor het behouden van de kwaliteit is altijd een aanrader. Oliën kunnen daarnaast de tekeningen in hout er extra uit laten komen;
  • Andere houtsoorten onderdelen, door bijvoorbeeld licht hout zoals essen te gebruiken voor de tafelpoten creëert u een mooi contrast.

Daarnaast worden de kleuren van noten tafels in de loop de tijd op een mooie manier steeds wat lichter van kleur. Hierdoor zal de tafel niet snel vervelen!

Normaal Notenhout

Normaal notenhout

Notenhout Met Olie

Notenhout met olie

Rustiek Notenhouten

Rustiek notenhout

Kies voor een tafel van notenhout die uw interieur sfeer geeft

U kunt bij ons kiezen uit in principe alle maten en vormen. Notenhout leent zich namelijk perfect uit om bewerkt te worden in allerlei vormen tafels. Hierdoor kunt u altijd kiezen voor de juiste soort tafel voor het interieur.

Daarnaast kan een noten tafel vaak gemakkelijk gecombineerd worden met aanwezige kleuren. Notenhout kan namelijk tinten bruin maar ook paars en donker rood bevatten. Hierdoor is het combineert het eenvoudig met andere elementen in de ruimte.

Daarnaast combineert de donkere kleur ook goed met andere houtsoorten. Zo kan het voor een mooi contrast zorgen wanneer er in de omgeving ook een lichte eikenhouten tafel aanwezig is. Bent u benieuwd naar alle combinatie mogelijkheden die passen bij een notenhouten tafel? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

Kies Voor Een Tafel Die Uw Interieur Sfeer Geeft

Vraag een offerte aan voor een notenhouten tafel op maat!

Er zijn een hoop soorten notenhouten tafels op maat mogelijk. Naast de voordehand liggende eigenschappen als grootte en vorm is er que hout dus ook veel variatie. Heeft u al ideeën over hoe u dit wilt toepassen en wilt u daar over sparren met een expert? Wij genieten altijd erg van het proces naar een droomtafel toe!

Weet u nog niet goed weet wat het moet worden maar wilt u wel graag ideeën op doen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wie weet is een notenhouten tafel wel precies wat u zoekt!

Vraag Een Offerte Aan Voor Een Notenhouten Tafel Op Maat!

Offerte Formulier

Offerte aanvraagformulier