Bureau op maat

Bureau

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lade met zwaluwstaarten
massief-eiken-houten-tafel

Massief eikenhouten bureau – strak en modern

eiken-tafel-hout

Deze zeer slanke en strakke tafel kan heel goed dienst doen als bureau. Dit model is in verschillende houtsoorten te maken zoals essenhout, notenhout, esdoornhout, kersenhout en iepenhout. Vraag naar de mogelijkheden, dit model kan in iedere hoogte en afmeting gemaakt worden!

Bureau massief essenhout – op maat gemaakt

Bureau massief essenhout - op maat gemaakt

Dit bureau van massief essenhout is op maat gemaakt zodat het exact in een nis past van een studeerkamer. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het donkere verkende deel van het essenhout met af en toe wat strepen van het lichtere deel er door heen. Hierdoor komt het contrast mooi uit. Het hout heeft een levendige tekening. De afwerking is met natuurlijke olie en was.

Bureau massief essenhout - op maat gemaakt
Massief iepenhouten bureau zwevend

Zwevend bureau met onderkast

Zwevend bureau iepenhout - op maat gemaakt - in verschillende houtsoorten - massief hout - in vele varianten mogelijk - zwevende meubels - schitterend hout

Een zwevend bureau met uitschuifbare lade. Wanneer de lade uitgeschoven is kan er een toetsenbord op staan. Dit bureau is gemaakt van iepenhout in combinatie met esdoornhout. Het is ook heel goed mogelijk dit te maken van andere houtsoorten zoal eikenhout, essenhout en notenhout. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken in onze meubelmakerij!