Bureau op maat

Wilt u een bureau op maat laten maken? Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij jouw droom bureau op maat naar uw wensen. Voor onze bureaus gebruiken wij enkel hout met de hoogste kwaliteit en de mooiste structuren. Bent u op zoek naar een bureau op maat voor bij u thuis of voor op kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Vraag direct een offerte aan!
Strakke vormgeving

MODERNE STRAK VORMGEGEVEN ONTWERPEN

Meubels en tafels op maat gemaakt

BUREAU OP MAAT LATEN MAKEN

Massief hout

ALLE TAFELS GEHEEL VAN MASSIEF HOUT

Bureau op maat laten maken

Een bureau op maat laten maken kan ervoor zorgen dat uw kantoor of woning precies de aanvulling krijgt die het nodig heeft. Wanneer u een bureau op maat gemaakt krijgt, waarbij rekening gehouden wordt met al uw wensen, krijgt u een eindresultaat die u niet vindt in een woonwinkel. 

Wij hebben inmiddels al heel veel verschillende bureaus op maat gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strak, subtiel en licht model. Of bent u wellicht net op zoek naar een meer robuust en groot exemplaar waaraan u veel werkruimte heeft? Alle denkbare combinaties in formaat, materiaal, afwerking en structuren zijn mogelijk. 

Heeft u al een voorbeeld gezien maar wil u bepaalde elementen net anders? Geen probleem! Wij sparren graag met u over de verschillende mogelijkheden. Ons doel is om voor u uiteindelijk het gedroomde bureau op maat te maken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

bureaus op maat

Bureau op maat – een uniek design

Zoals gezegd zijn er ontelbaar veel mogelijkheden als het gaat om een bureau op maat. Niet alleen het formaat en model zijn naar wens te maken, ook werken wij met verschillende materialen. Alle houtsoorten waarmee wij werken zijn massief en van de hoogste kwaliteit. 

 

Bureau-massief-essenhout
Kersenhouten Werktafel

Het is mogelijk om met andere materialen te werken zoals bijvoorbeeld staal voor het onderstel. Onze voorkeur gaat uit naar meubels die volledig bestaan uit massief hout, dit is namelijk onze unieke specialiteit.  

Wij zien dat veel van onze klanten op zoek zijn naar een strak en modern ontwerp. Wij houden bij het maken van het ontwerp rekening met de gewenste houtsoort en de daarbij horende nervenstructuur. Een mooie nervenstructuur kan een het hout en een meubel een unieke uitstraling geven. 

Ook in de afwerking kijken wij samen met u naar uw wensen en de verschillende mogelijkheden. Door hierin te variëren kunnen diverse sferen en looks gecreëerd worden. Door onze vele ervaring met het maken van tafels op maat   weten wij precies wat de afwerking doet met het design. Een bureau laten maken kan met veel verschillende houtsoorten en afwerkingen!

Van welke houtsoorten kunnen wij uw bureau op maat maken?

Zoals gezegd maken wij bureaus op maat van verschillende houtsoorten. Zodra wij u voor u maatwerk gaan leveren, is het kiezen van de houtsoort één van de belangrijkste stappen. Graag geven wij hieronder een overzicht van de eigenschappen en kenmerken van de houtsoorten:

 • Eikenhout: Eiken is een hele sterke, populaire en veelzijdige houtsoort. Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar zoals met veel noesten, geen noesten of weinig noesten. De afwerking kan een heel verschillend effect geven. Zo werken we bijvoorbeeld met gezeept en gestoomd eiken maar ook met eikenhout uit oude balken. 
 • Zwart eikenhout: Zoals gezegd kan eikenhout heel goed bewerkt worden. Zo hebben we voor deze variant het hout behandeld met een zwarte olie waardoor het hout eveneens wordt beschermd. Het is een geschikte variant voor onderstellen maar ook zeker voor een volledig houten bureau op maat.
 • Notenhout: Als u op zoek bent naar een donkere luxueuze houtsoort, is notenhout wellicht een goede keuze. Er zijn subtiele kleurnuances en een mooie structuur in het hout terug te vinden. Deze houtsoort komt het beste tot zijn recht wanneer het wordt behandeld met olie.  
 • Kersenhout: Kersenhout heeft van nature een warme kleur wat richting roodbruin neigt. Na verloop van tijd zal de kleur donkerder worden. Het heeft een fijne structuur met een lichte vlamtekening. 
 • Essenhout: Bent u toch meer op zoek naar een lichte houtsoort? Dan is essenhout misschien de juiste keuze voor een op maat gemaakt bureau. Het hout is van nature licht en is nog lichter af te werken door een zeepafwerking of naturel olie. Het kan naar wens een extra natuurlijke look krijgen. 
 • Iepenhout: Iepenhout is een unieke en prachtige houtsoort. Het heeft een warme kleur met zeer opvallende nervenstructuur. De taaie en toch elastische houtsoort komt het beste tot zijn recht wanneer het wordt geolied. 
 • Plataanhout: Plataanhout kenmerkt zich door de bijzondere nervenstructuur. Wanneer het hout licht wordt afgewerkt ontstaat een bijzonder effect.
 • Esdoornhout: De aller lichtste houtsoort waarmee wij werken is esdoornhout. De natuurlijke verkering kan worden verwerkt voor een fraai contrast.

Zwevend bureau op maat

Een populair design is het zwevende bureau op maat ontwerp. Deze wordt aan de achterzijde aan de muur bevestigd waardoor er geen poten onderaan benodigd zijn. Dit scheelt ruimte en geeft een strakke en moderne look.

In het design zoals hiernaast weergegeven is gekozen voor een lade die functioneert als extra werkruimte. Zodra de lade is uitgeschoven, is het mogelijk om er bijvoorbeeld een toetsenbord op te zetten. Het is mogelijk om dit design van verschillende houtsoorten te maken zoals bijvoorbeeld het veel gekozen eikenhout of notenhout. Maar uiteraard kunnen wij uw droom exemplaar van nagenoeg iedere houtsoort maken.

  Zwevend
  Kaptafel bureau eikenhout

  Hoekbureau op maat

   

  We zien het vaak gebeuren dat een klant een specifieke hoek in de woning wil gebruiken om een meubel te plaatsen. Hoe geweldig is het wanneer het hoekbureau hier op de centimeter nauwkeurig past?

  Graag kijken wij met u naar de mogelijkheden om te zorgen dat u uw woon-/kantooroppervlak zo optimaal mogelijk kunt gebruiken.
  Een hoekbureau op maat laten maken? Vraag gerust een offerte op of neem contact met ons op voor antwoorden op al uw vragen.

   Bureau-massief-essenhout

   Kies voor een uniek bureau op maat gemaakt door meubelmaker Casper Rutges

   Met onze bijna 10 jaar ervaring zijn wij in staat om al uw wensen in detail uit te werken en te verwerken in een tijdloos design voor een bureau op maat. Onze passie is het vertalen van uw wensen naar prachtige meubels die een fantastische toevoeging aan uw woning zijn.

   Heeft u een voorbeeld gevonden wat u erg aanspreekt of bent u juist op zoek naar inspiratie? Wij helpen u graag verder. Laat u niet remmen in uw wensen maar kom met ons in contact. Een bureau op maat laten maken doen wij graag in samenwerking met u.

   Iepenhout-notenhout-bureau

   Offerte Formulier

   Offerte aanvraagformulier