Esdoorn tafel

Droomt u van een esdoorn tafel die volledig op maat gemaakt is? Wacht niet langer en deel uw dromen met ons dan maken wij de tafel van esdoornhout die u wenst. Weet u wel al dat u esdoorn een schitterende houtsoort vindt, maar nog geen idee wat voor tafel u wilt? Neem dan gerust contact op, wij helpen uw graag met het bedenken en maken van esdoorn tafel die uw interieur afmaakt!
Vraag direct een offerte aan!
Strakke vormgeving

MODERNE STRAK VORMGEGEVEN ONTWERPEN

Meubels en tafels op maat gemaakt

ESDOORN TAFEL OP MAAT GEMAAKT

Massief hout

ALLE TAFELS GEHEEL VAN MASSIEF HOUT

Esdoorn tafels naar uw wens

Een esdoorn tafel biedt een mooie lichte toevoeging aan uw woonruimte en keuken. Indien u op zoek bent naar een meubelmaker die uw ideeën kan vertalen in een prachtige tafel dan moet u bij Casper Rutges zijn. Al meer dan 10 jaar wordt met het grootste plezier en oog voor detail gewerkt aan zeer fraaie esdoorn tafels.

Nog voordat we het esdoornhout gaan uitzoeken die we gaan transformeren in de gewenste tafel gaan we eerst goed met u in gesprek. Wij vinden het erg belangrijk dat we goed op één lijn zitten qua ideeën en de uitvoering daarvan. Daarbij komt het soms tot goede sparringsessies waarbij de mooiste ideeën voor een tafel van esdoorn tot stand komen.

Zodra de fraaie wensen op papier staan en het ontwerp voor de tafel af is dan wordt het beste hout uitgekozen. Hierbij letten we op de kleur van het esdoorn maar ook de nerfstructuren, de kwaliteit en mogelijke noesten. Bij esdoorn hout voor een tafel kijken we tevens naar riegels in het hout, beter bekend als vlamtekeningen. Dit maakt het esdoornhout echt uniek.

Esdoorn Tafels Naar Uw Wens

Creëer licht in de ruimte met een tafel van esdoorn hout

Esdoorn is van nature een zeer lichte houtsoorten die varieert tussen bijna wit, crèmekleurig tot bijna gelig. Door deze lichte kleur kan een tafel met esdoorn tafelblad de ruimte licht geven. Het behoudt het licht in de ruimte goed. Daarnaast is het erg mooi om te combineren met donkere elementen in een ruimte. De donkere noesten combineren eenvoudig met donkere onderdelen en ook zorgt het voor een goed contrast.

Creëer Licht In De Ruimte Met Een Tafel Van Esdoorn Hout

Esdoornhout met olie

Esdoornhout 90

De juiste olieafwerking geeft het esdoornhout een fraaie zachte kleur. De mooie en  subtiele nuances in het hout worden zo zichtbaar.

Esdoornhout met zeep

esdoorn-gezeept-wit

Een lichte afwerking van esdoornhout met witte houtzeep. Lichter dan met deze afwerking kan hout bijna niet worden. 

Laat Casper Rutges uw eettafel van esdoorn ontwikkelen in moderne stijl

Zoekt u een houtsoort die goed past bij een moderne stijl, kies dan vooral esdoorn hout. Tafel met veel plezier aan de nieuwe eettafel van esdoorn. Want wanneer u helemaal tevreden bent over ieder detail van de nieuwe tafel op maat dan geniet u er extra van. Benieuwd naar sommige van de eerder gemaakte esdoorn tafels? Bekijk ze hieronder om extra inspiratie op te doen.

Esdoorn biedt natuurlijke patronen ter variatie

Esdoorn heeft van nature veel tekeningen in het hout. Deze tekeningen zorgen er dan ook voor dat u zeker weet dat de tafel die u krijgt een geheel uniek uiterlijk krijgt. Zo kunt u ervoor kiezen, op basis van persoonlijke voorkeur, om voor wel of geen noesten in het hout te gaan. Deze noesten kunnen de esdoorn tafel een wat robuustere look geven.

Daarnaast heeft esdoorn een zeer fijne nervenstructuur die goed past bij de lichte kleur. Indien u nog meer tafels heeft in dezelfde ruimte dan raden wij notenhouten tafels of kersenhouten tafels aan om te combineren. Deze houtsoorten vullen elkaar erg mooi aan.

Ook kunnen we esdoornhout uitkiezen op de zogeheten riegels, ofwel vlamtekeningen. Dit is en subtiele golftekening in het hout die u niet vaak terug zult zien in andere meubels en houtsoorten.

  Esdoorn biedt natuurlijke patronen ter variatie

  Vraag een offerte aan voor uw droom esdoorn tafel

  Iedere esdoorn tafel die wij maken is uniek. Hoewel we soms zeker ideeën van eerdere projecten meenemen maken we toch iedere tafel weer uniek. Dit komt doordat we verschillende houtsoorten kunnen combineren. Ook is esdoorn hout voor een tafel soms met veel of juist weinig houttekeningen.

  Om er zeker van te zijn dat u de droomtafel krijgt die voor ogen is zullen we altijd goed met u in gesprek gaan. Het sparren over de beste mogelijke tafel is altijd erg leuk en interessant. Wilt u een eerste offerte voor een tafel van esdoorn of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op!

  Vraag Een Offerte Aan Voor Uw Droom Esdoorn Tafel

  Offerte Formulier

  Offerte aanvraagformulier