Salontafel op maat

Op zoek naar een salontafel op maat? Casper Rutges gaat voor u aan de slag! Door bijna 10 jaar ervaring kunnen wij vrijwel alle wensen verwerken tot een volledig gepersonaliseerd design. Als u een salontafel op maat laat maken weet u zeker dat uitsluitend hout van de hoogste kwaliteit wordt gebruikt. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Vraag direct een offerte aan!
Strakke vormgeving

MODERNE STRAK VORMGEGEVEN ONTWERPEN

Meubels en tafels op maat gemaakt

SALONTAFEL OP MAAT GEMAAKT

Massief hout

ALLE TAFELS GEHEEL VAN MASSIEF HOUT

Salontafel op maat gemaakt

Een salontafel op maat biedt een oplossing voor het vinden van een de juiste keuze die past bij uw interieur. Het kan een hele uitdaging zijn om het juiste exemplaar te vinden die past bij de rest van uw zithoek. Vaak komen formaat, stijl en kleur niet op de gewenste manier bij elkaar als het gaat om tafels uit een woonwinkel.

Een salontafel op maat biedt u de mogelijkheid om al uw wensen op tafel te leggen. In onze meubelmakerij zorgen wij dat uw wensen worden omgezet tot een design wat perfect past in uw interieur.

Bent u op zoek naar een landelijk exemplaar of past een industrieel design toch beter bij de rest van uw interieur? Misschien meerdere kleine salontafels op maat gemaakt die gemakkelijk te verplaatsen zijn of toch één robuust en stevig model? Genoeg mogelijkheden om over na te denken. Neem vrijblijvend contact met ons op om hierover te sparren!

Salon Tafel Op Maat Gemaakt Casper

De salontafel laten maken bij uw wensen

Het kan ook zo zijn dat u een salontafel in een woonwinkel of magazine heeft gezien waar u enigszins enthousiast over bent maar die uw unieke wensen niet in zijn geheel vervullen. Wij kunnen samen met u voortborduren op dit design en een salontafel laten maken die veel unieker is en volledig past bij uw interieurdesign en wensen. 

Heeft u moeite met het bepalen van het juiste model of stijl? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over salontafels op maat.

De Salontafel Laten Maken Bij Uw Wensen

Een unieke salontafel op maat voor uw interieur

Meubelmaker Casper Rutges heeft inmiddels bijna 10 jaar ervaring met het maken van salontafels op maat en ander meubilair. Wij zijn gespecialiseerd in strakke, moderne designs. Wij maken graag meubels die volledig bestaan uit massief hout. 

Echter is ieder gewenste model en stijl mogelijk. Het is ook mogelijk om te gaan voor een design waarin andere materialen zijn verwerkt zoals bijvoorbeeld staal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stalen onderstel. Ook het combineren van verschillende soorten hout behoort tot de mogelijkheden. 

Laat u vooral niet remmen in het doorgeven van uw wensen. Wij zijn er voor u om uw wensen om te zetten tot een definitief design voor een salontafel op maat.

Een Unieke Salontafel Op Maat Voor Uw Interieur

Houten salontafels met een glazen blad

Erg populair zijn onze houten salontafels met een glazen blad. Deze tafels hebben een unieke stijl die we niet helemaal onder industrieel kunnen scharen, maar ook niet helemaal onder klassiek. Eigenlijk is de exacte stijl van deze tafels dan ook helemaal aan u. Tenslotte maken we ze voor u op maat.

Een houten salontafel op zich kan enigszins zwaar en robuust aanvoelen. Door hier een glazen blad aan toe te voegen, doet u dit effect teniet. De tafel ziet er dan meteen lichter uit. Bovendien zorgt het glas voor een bijzonder effect. Ten eerste kunt u erdoorheen kijken, ten tweede lijkt alles wat u erop zet te zweven.

Als u uw houten salontafel door ons op maat laat maken, dan zetten we er graag een glazen blad voor u in. Qua hout heeft u daarbij de keuze uit veel verschillende opties: van een kersenhouten tafel tot een eiken tafel. Vraag een offerte op voor meer informatie over de prijs!

Glazen Salontafel Gemaakt

Welke houtsoorten gebruiken wij?

Zoals gezegd kan er bij het maken van een salontafel op maat gebruik gemaakt worden van verschillende materialen. Zo ook verschillende houtsoorten, we gebruiken veelal de volgende houtsoorten:

  • Notenhout
  • Eikenhout
  • Zwart eikenhout
  • Essenhout
  • Kersenhout

Iedere houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen en de rest van uw interieur kan er een keuze gemaakt worden voor één of meerdere houtsoorten. Ook gebruiken we glazen en metalen elementen.

Heeft u vragen over de meest geschikte houtsoort voor uw salontafel op maat? Neem gerust contact met ons op.

Breng een bezoek aan onze digitale showroom

Wil u een indruk krijgen van de meubels die wij maken? Bekijk dan onze digital showroom hieronder en onze andere tafels op maat. Hier kunt u inspiratie opdoen op basis van de meubels die er staan en de voorbeelden die wij kunnen laten zien.

Wij vertellen u ook graag hoe ons proces verloopt. U krijgt bij onze meubelmakerij echt een beeld van het interessante proces dat ten grondslag ligt aan het maken van meubels van massief hout.

Uw salontafel op maat vindt u bij Meubelmaker Casper Rutges

De gewenste salontafel op maat laten maken kan bij ons!. Onze passie is het omzetten van uw wensen naar een ontwerp waar u enthousiast van wordt en een mooie toevoeging is aan uw interieur. 

Of u nu al precies weet wat u wil of nog op zoek bent naar inspiratie of advies, wij helpen u graag verder. Laat u niet tegenhouden in onmogelijkheden van het onbekende. Wij laten u zien wat er allemaal mogelijk is voor een salontafel op maat.

Uw Salontafel Op Maat Vindt U Bij Meubelmaker Casper Rutges

Offerte Formulier

Offerte aanvraagformulier