Notenhouten kast

Een notenhouten kast op maat maken gebeurt bij Meubelmakerij Casper Rutges volledig naar eigen wens. Dankzij onze jarenlange ervaring ontwerpen wij kasten van notenhout tot in de kleinste details. Het volledige ontwerp is hierdoor zelf te bepalen. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag weten of wij uw wensen kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het samenstellen van een notenhouten kast.
Vraag direct een offerte aan!
Strakke vormgeving

MODERNE STRAK VORMGEGEVEN ONTWERPEN

Meubels en tafels op maat gemaakt

NOTENHOUTEN KAST OP MAAT GEMAAKT

Massief hout

ALLE KASTEN GEHEEL VAN MASSIEF HOUT

Notenhouten kast op maat

Een notenhouten kast op maat voldoet aan al uw wensen. Het design past hierdoor perfect bij de rest van het meubilair in het interieur. Meubelmaker Casper Rutges werkt met passie om de mooiste houten meubelen op maat te produceren. Ieder product is hierdoor uniek.

Voor het ontwerpen van een notenhout kast op maat gaan wij eerst met u in gesprek. We bespreken uw ideeën en gaan sparren. Dit zorgt ervoor dat wij voor iedereen de mooiste notenhout kast naar wens kunnen maken.

Zo kunnen wij ook een hoge kwaliteit garanderen. Wij maken namelijk uitsluitend meubelen hoe u ze wilt. Hierbij maken we enkel gebruik van de beste materialen. In het geval van een notenhouten kast wordt gebruik gemaakt van walnoot- of okkernoot hout.

Notenhouten Kast Op Maat

Antieke notenhouten kast

Notenhouten kasten op maat laten maken is de perfecte keuze als u in woonwinkels niet vindt wat u zoekt. Een populaire keuze is hierbij een kast met een antiek ontwerp. Notenhout geeft een klassieke uitstraling aan kasten.

Hoewel een antieke, nieuwe of vintage kast van oudsher in de slaapkamer werd gebruikt om kledingstukken op te bergen die niet in een kast konden worden opgehangen, kan hij gemakkelijk een functie krijgen in kamers in uw hele huis. Als u klaar bent om uw ruimte te organiseren en op te waarderen, is een luxe opbergkast de aanvulling die u nodig hebt.

Thuis, op kantoor of toch ergens anders? Samen zorgen we voor de mooiste notenhout kast, precies zoals u dat voor ogen heeft.

Antieke Notenhouten Kast

Moderne kasten van massief notenhout

Een massief houten kast van notenhout is in ontzettend veel stijlen samen te stellen.Bedenk allereerst wat de functie van het meubelstuk wordt. Keuzes die u onder meer heeft bij een notenhout:

 • Dressoir
 • Boekenkast
 • Ladenkast
 • Buffetkast
 • Nachtkastje
 • Wandkast

Wat je ook zoekt, de specialisten van Meubelmakerij Casper Rutges maken het voor u. Bovendien zullen zij u adviseren over alle mogelijkheden. Meer weten of direct aan de slag? Neem contact op!

  Moderne Kast Van Massief Notenhout

  Vraag een offerte aan voor een maatwerk notenhouten kast

  U heeft bij een maatwerk notenhouten kast ontzettend veel mogelijkheden. Ieder detail wordt in onze eigen werkplaats op maat voor u ontworpen. Van grote boekenkasten tot nachtkastjes en van kledingkasten tot dressoirs. Het is allemaal mogelijk. Naast verschillende groottes en vorm zit er ook veel variatie in het hout. Door de houtnerf is iedere plank uniek.

  Heeft u al bepaalde ideeën over de kast en wilt u hierover graag in gesprek met een meubelmaker? Dan gaan we graag met u om tafel voor het op papier zetten van mogelijke ontwerpen. Nog geen idee wat u wilt? We helpen je graag bij het opdoen van ideeën. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op! Dan gaan we samen de notenhouten kast samenstellen.

  Vraag Een Offerte Aan Voor Een Maatwerk Notenhouten Kast

  Offerte Formulier

  Offerte aanvraagformulier