Houten inbouwkast

Wilt u een houten inbouwkast op maat laten maken? Kies voor een eyecatcher in het interieur. Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Vraag direct een offerte aan!
Strakke vormgeving

MODERNE STRAK VORMGEGEVEN ONTWERPEN

Meubels en tafels op maat gemaakt

HOUTEN INBOUWKAST OP MAAT GEMAAKT

Massief hout

ALLE KASTEN GEHEEL VAN MASSIEF HOUT

Houten inbouwkasten van Casper Rutges

Met een houten inbouwkast op maat heeft u veel mogelijkheden. Wilt u zo’n prachtig meubelstuk in uw inrichting plaatsen? Dan kunnen wij van Casper-Rutges u verder helpen. Wij werken met prachtige stukken hout om echt een verschil te kunnen maken. Het maakt niet uit van welke houtsoort de inbouwkast gemaakt wordt. Zolang het hout verkrijgbaar is, kunnen wij het maken. Zo kunnen wij altijd voldoen aan uw wensen bij het maken van een houten inbouwkast.

Houten Inbouwkasten Van Casper Rutges

Houten inbouwkast op maat

Kiest u ervoor om een houten inbouwkast op maat te laten maken? Dan betekent dit bij Casper-Rutges ook daadwerkelijk op maat. U bepaalt zelf alles tot in de kleinste details. Zo kiest u niet alleen voor de houtsoort. Aangezien in onze werkplaats ieder houtstuk te bewerken is, bepaalt u ook de afwerking. Dit zorgt er dan weer voor dat iedere inbouwkast van hout is in te passen in het interieur.

Zelf uw inbouwkast samenstellen zorgt ervoor dat u geen woonwinkels meer hoeft te bezoeken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook ergernis. Veel mensen vinden het namelijk lastig om het ideale meubelstuk te vinden. Hij is te laag, niet breed genoeg of beschikt over te weinig planken. Mensen hebben veel redenen om inbouwkasten op maat te laten maken.

Houten Inbouwkast Op Maat

Mogelijkheden van een houtgemaakte inbouwkast

Vindt u het ook lastig om het juiste model houten inbouwkast te vinden? Laat de kast die u wilt inbouwen dan naar uw wensen maken. Wij kunnen deze multifunctioneel ontwerpen, precies zoals u dat wilt. Dit betekent dat u ontzettend veel mogelijkheden heeft. Dan zijn al uw wensen in het meubelstuk te verwerken. Wat voor type kast het ook wordt. Wat u ook wenst, wij maken het voor u!

Of u nu op zoek bent naar een traditionele of moderne look voor de inbouwkast, onze specialisten helpen u om uw dromen waar te maken. Ongeacht de grootte van uw kamer, onze massief houten garderobekasten passen moeiteloos in elke ruimte en bieden u een stijlvolle en praktische opbergoplossing.

  Mogelijkheden Van Een Houtgemaakte Inbouwkast

  Vind de perfecte pasvorm

  Met de mogelijkheid om te ‘mixen en matchen’ en individuele accenten toe te voegen, zult u zeker de perfecte pasvorm vinden. Wij van Casper-Rutges hebben een jarenlange ervaring als het aankomt op het maken van handgemaakte meubels. Deze worden vervaardigd van alleen de beste kwaliteit materialen door echte ambachtslieden.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  Wij kunnen bij het samenstellen van de inbouwkast veel voor u betekenen. Van het ontwerp tot de uiteindelijke installatie houden wij toezicht op elke stap in de samenstelling van uw gekozen houten inbouwkast, zodat er geen detail over het hoofd wordt gezien.

  Heeft u al een ruw idee? Ga dan in gesprek met onze meubelontwerpers! Dan gaan we direct voor u aan de slag. Onze meubels worden op maat gemaakt om stijlvolle en praktische oplossingen te creëren. Elke inbouwkast is uniek en wordt zorgvuldig vervaardigd op basis van de precieze afmetingen.

  Hierbij heeft u de keuze uit veel verschillende houtsoorten, waaronder:

  • Eikenhout
  • Kersenhout
  • Iepenhout
  • Notenhout
  • Essenhout
  • Esdoornhout

  Geef de inbouwkast een kleurtje of behoud de houtlook?

  Op maat gemaakte houten kasten  zijn vanwege de houtlook prachtig. Om het meubelstuk in de inrichting te gebruiken, kan het echter zijn dat een likje verf mooier is. Geschilderde kasten kunnen hierdoor contrasterend of juist passend bij uw interieur gemaakt worden. Massief eiken slaapkamer meubilair kan bijvoorbeeld prachtig contrasteren met handgeschilderde, ingebouwde garderobekasten. Op deze manier is er voor ieder wat wils te regelen.

  Als u liever de nerven van het hout ziet, kunnen al onze massief houten slaapkamermeubels worden gebouwd met een vernis of olie die de natuurlijke afwerking beter naar voren laat komen.

  Geef De Inbouwkast Een Kleurtje Of Behoud De Houtlook

  Op maat gemaakte houten inbouwkast van meubelmaker Casper Rutges

  Inmiddels hebben wij ruim 10 jaar ervaring in het maken en samenstellen van meubels. In deze tijd hebben we onze processen kunnen perfectioneren, waardoor we u van dienst kunnen zijn met maatwerk van uw inbouwkast van hout. Hierbij vertalen wij uw wensen naar concrete ideeën en wordt een conceptontwerp opgesteld. Weet u nog niet wat u precies wilt en heeft u inspiratie nodig? Ook dan helpen wij u graag verder.

  Neem vrijblijvend contact op met een van onze meubelmakers. Wij gaan graag samen met u aan de slag bij het ontwerpen, samenstellen en maken van een houten inbouwkast.

  Op Maat Gemaakte Houten Inbouwkast Van Meubelmaker Casper Rutges

  Offerte Formulier

  Offerte aanvraagformulier