Iepenhouten tafel

Iepenhouten tafel

Iepenhout is misschien wel de meest bijzondere houtsoort in mijn assortiment. Het heeft een mooi glad oppervlak maar een schitterende ruige nervenstructuur. De kleurvariaties zijn opvallend en verrassend.
Tafel iepenhout

Iepenhout

Iepenhout is levendig en rijk aan kleurschakeringen. De kleurnuances gaan van licht tot heel donker met soms een mooie groene zweem erin. De houtnerven lijken over elkaar heen te buitelen. Iepenhout kan heel goed gebruikt worden voor mooie tafels en andere meubels.

Iepenhouten tafel

Een iepenhouten tafel is met de rijke variatie in kleurtinten een tafel die altijd mooi is om naar te kijken. Waar je ook kijkt, elk deel lijkt weer te verschillen in structuur en kleur. Het is elke keer weer een enorm plezier om een tafel van iepenhout af te werken en af te leveren.

Interieur

Een tafel van iepenhout voegt gemakkelijk in het interieur in. De verschillende warme kleurnuances in het hout kunnen vaak gemakkelijk gecombineerd worden met aanwezige kleuren. Bijpassende bankjes maken de tafel extra functioneel.

Tafel Op Maat Van Massief Hout
iepenhouten-tafel
iepenhouten-tafel-op-maat
Eetkamertafel-iepenhout
Tafel Iep Borne Boven 2
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier