Kersenhouten tafel

Bent u op zoek naar een klassieke kersenhouten tafel, maar kunt u tot op heden nog niks vinden wat in uw ruimte past? Kijk dan niet verder! Meubelmaker Casper Rutges maakt prachtige kersenhouten tafels speciaal voor u op maat. Al meer dan 10 jaar maken wij diverse uitvoeringen voor elke ruimte. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een kersenhouten tafel!
Vraag direct een offerte aan!
Strakke vormgeving

MODERNE STRAK VORMGEGEVEN ONTWERPEN

Meubels en tafels op maat gemaakt

KERSENHOUTEN TAFEL OP MAAT GEMAAKT, OP DE CM NAUWKEURIG

Massief hout

ALLE TAFELS GEHEEL VAN MASSIEF HOUT

Kersenhouten tafel voor u op maat gemaakt

Een kersenhouten tafel is een echte klassieke eyecatcher, die geschikt is voor elke ruimte. De houtsoort is zeer populair vanwege de diepe roodbruine kleur wat zorgt voor een warme en elegante uitstraling. Het is daarom ook niet zo gek dat mensen vaak kiezen voor een klassieke tafel van kersenhout. Wat uw wensen ook zijn, Casper Rutges maakt uw droomtafel af.

Wij gebruiken alleen de beste massieve houtsoorten voor uw op maat gemaakte tafel. Massief hout biedt een unieke sfeer en garandeert een hoogwaardige kwaliteit voor elk meubelstuk. Met veel zorg en toewijding zoeken wij het beste hout uit. We letten voornamelijk op de nervenstructuur en de kwaliteit van het hout.

Ter inspiratie kunt u eens tussen onze tafel ontwerpen kijken. Maar laat uw wensen hierdoor zeker niet remmen. Graag gaan wij in overleg met u over alle mogelijkheden zodat u de kersenhouten tafel krijgt die u voor ogen heeft!

Kersenhouten Tafel Voor U Op Maat Gemaakt

Kersenhouten tafels op maat gemaakt hebben een strak moderne vorm

Kersenhouten tafels kenmerken zich door een moderne en strakke vormgeving, waardoor deze tafel perfect past in elk interieur. Kersenhout is een verfijnde houtsoort, met een lichte nervenstructuur. Bovendien geeft de unieke elegante kleur van het hout, een prachtige warme uitstraling aan de tafel. Andere elementen die de sfeer van de tafel bepalen:

 • Vlamtekening: de fijne structuur van de nerven zorgen voor een rustige vlamtekening op de dosse vlakken;
 • Spinten: deze kleurvariaties steken bijna wit tot lichtgeel af tegen het donkere kernhout wat een uniek uiterlijk creëert;
 • De afwerking: kersenhout heeft van zichzelf een lichte glans na het bewerken. Door ook natuurlijk oliën te gebruiken wordt de nervenstructuur nog beter zichtbaar.

Zowel de diversiteit in de nerven als de structuur van het hout geven de tafel een bijzonder effect. Bovendien kleurt de tafel door invloeden van licht in verloop van tijd iets lichter en warmer.

Een Op Maat Gemaakte Kersenhouten Tafel Heeft Een Strak Moderne Vorm
Kersenhouten Tafel Strak 1

Een tafel van kersenhout is duurzaam en uniek

Kersenhout is een zeer sterke houtsoort en is daarom erg geschikt voor het maken van meubels. Dit hout leent zich namelijk erg goed voor zowel ronde als andere vormen tafels. Daarbij dit hout flexibel in bewerking, wat het niet alleen geschikt maakt voor tafels maar ook voor andere meubelstukken. In tegenstelling tot notenhouten tafel, is een tafel van kersenhout een stuk lichter. Maar toch ook weer anders licht van kleur dan een eiken tafel op maat. Dit tezamen zorgt er voor dat deze houtsoort zeer aantrekkelijk is voor meubels en deze lang mee gaat.

Naast de duurzaamheid van deze houtsoort, is ook de klassieke kersenhouten kleur een tijdloze kleur en perfect te combineren in diverse soorten interieurs. Bovendien is de tafel een uniek doordat de structuur en de kleur in geen enkel stuk hout precies gelijk is. Dit zorgt voor een karakteristieke uitstraling die door zijn moderne vormen ook goed past bij andere componenten in een ruimte.

Bent u nieuwsgierig naar wat er voor u mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Een Tafel Van Kersenhout Is Duurzaam En Uniek

  Laat uw kersenhouten tafel maken door Casper Rutges

  Voor een unieke en exclusieve kersenhouten tafel op maat bent u bij Casper Rutges aan het juiste adres. U kunt eindeloos variëren in groottes en vormen, zodat de tafel perfect in uw ruimte past. Naast de vorm en grootte kunt u ook diverse soorten houtsoorten combineren voor een compleet uniek exemplaar.

  Heeft u interesse in een op maat gemaakte tafel maar weet u nog niet helemaal wat u precies wilt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en stellen graag met u uw droomtafel samen. Wellicht is een kersenhouten tafel wel het meubelstuk van uw dromen!

  Laat Uw Kersenhouten Tafel Maken Door Casper Rutges
  Strakke en slanke kersenhouten tafel

  Offerte Formulier

  Offerte aanvraagformulier