Zwevend tv meubel op maat

Een zwevend tv meubel op maat laten maken? Meubelmakerij Casper Rutges maakt houten zwevende tv kasten naar jouw wensen. Onze meubelmakers hebben zich gespecialiseerd in het produceren van maatwerk zwevende tv meubels. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Wie weet geniet u dan binnenkort wel van een nieuw zwevend tv meubel op maat.
Vraag direct een offerte aan!
Strakke vormgeving

MODERNE STRAK VORMGEGEVEN ONTWERPEN

Meubels en tafels op maat gemaakt

ZWEVEND TV MEUBEL OP MAAT GEMAAKT

Massief hout

ALLE  MEUBELS GEHEEL VAN MASSIEF HOUT

Zwevend tv meubel op maat gemaakt

Een zwevend tv meubel op maat gemaakt sluit precies aan bij uw wensen. Hierbij kiest u alles zelf. Onze experts maken iedere keer weer een prachtig zwevend tv meubel. Kenmerkend zijn de strakke vormgeving en het unieke uiterlijk. Geen enkele plank is namelijk hetzelfde door een variatie in kleur en nervenstructuur.

In de afgelopen jaren hebben wij veel soorten zwevende tv meubels mogen maken. Dit heeft voor de nodige expertise gezorgd, waardoor we ook jouw tv meubel zwevend kunnen maken. Hierdoor vindt u voor ieder interieur een geschikt exemplaar. U kiest namelijk zelf het uiterlijk ervan. 

Kies er daarom ook voor om het zwevende meubel voor de tv door een meubelmaker te laten ontwerpen. Al uw wensen zijn hiermee te verwerken in het meubelstuk. Hierdoor is deze tot in de kleinste details samen te stellen.

Zwevend tv meubel op maat gemaakt

Waarom kiezen voor op maat gemaakte zwevend tv meubel?

Bent u al een tijd op zoek naar het perfecte zwevende tv meubel, maar kunt u geen geschikt exemplaar vinden? Dan kunt u altijd nog kiezen voor maatwerk. Dan ontwerpt u de kast namelijk helemaal zelf! Met behulp van een meubelmaker is dit leuk en bovendien eenvoudig. U bepaalt het design en wij zorgen voor de perfecte tv kast om zwevend te monteren. Zo past deze altijd binnen het interieur.

Bijna alles is mogelijk als u kiest voor een maatwerk zwevend tv meubel. Het is zo uniek, dat iedere televisie prachtig tot zijn recht komt. Van een eenvoudig compact ontwerp tot grote ingewikkelde meubelstukken. Het tv meubel van je dromen stel je dankzij ons werk helemaal zelf samen. Wij kunnen alles maken precies zoals u dat voor ogen heeft. Als u graag zelf een uniek interieur samenstelt, bent u bij een meubelspecialist van Casper Rutges in goede handen. U bepaalt het ontwerp, wij maken het!

Waarom Kiezen Voor Maatwerk

Afwerkingen van een zwevende tv kast

De afwerking van een zwevende tv kast is dus precies wat u voor ogen heeft. Allereerst is het hier belangrijk dat de juiste houtsoort wordt uitgezocht. Als deze is gevonden, zal het hout afgewerkt worden. Voor het mooiste resultaat maken wij gebruik van natuurlijke zeep of olie.

De natuurlijke olie zorgt ervoor dat het houtstructuur en de nerven beter tot hun recht komen. Bovendien zorgt het oliën voor een betere bescherming tegen krasjes. De natuurlijke zeep wordt gebruikt om het hout een lichtere kleur te geven.

  Afwerkingen Van Een Zwevende Tv Kast

  Maatwerk meubel van Casper Rutges

  Voor al uw meubels bent u bij Casper Rutges aan het juiste adres. Dus naast het tv meubel, kunt u bij ons ook terecht voor onder meer dressoirs en tafels in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een massief eikenhouten kast of een houten bureau op maat. Dankzij een jarenlange ervaring kennen wij alle mogelijkheden en weten we precies hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen.

  Nadat u aan ons heeft laten weten wat u wilt, gaan we aan de slag met het op maat maken van uw nieuwe meubels. Heeft u inspiratie of advies nodig? Stuur dan een bericht naar een van onze meubelmakers. Wij helpen u graag verder! Weet u al wat u wilt? Vul onderstaand offerte formulier in en wij nemen snel contact met u op. We gaan graag aan de slag met een zwevend tv meubel op maat.

  Maatwerk Meubel Van Casper Rutges

  Offerte Formulier

  Offerte aanvraagformulier