Meubelmaker Enschede

Meubelmakerij Enschede

Moderne meubels

Voor de moderne meubels van meubelmakerij Casper Rutges wordt alleen massief hout gebruikt. De houtsoorten komen uit duurzaam beheerde bossen. Het hout wordt geselecteerd op kwaliteit en op tekening. Voorbeelden van deze houtsoorten zijn iepenhout, zoals deze eettafel van iepenhout en eikenhout. Een voorbeeld van een eikenhouten tafel van schitterend kwartiers gezaagd hout is deze eettafel>.

Uniek en op maat

De meubels van meubelmaker Casper Rutges zijn maatwerk. Het is dan ook mogelijk een ontwerp te laten maken dat al op deze website staat, in uw eigen maten. Natuurlijk kunt u ook uw eigen ontwerp laten maken. Wanneer u in de regio Enschede woont en op zoek bent naar een geschikte meubelmakerij, vraag dan gerust naar de mogelijkheden >.

Bezoek de meubelmakerij

Meubelmakerij Casper Rutges vindt u vlakbij Enschede, aan de deurningerstraat 22 in Deurningen op een kleine 15 minuten rijden. Wilt u dat meubelmakerij Casper Rutges een meubel voor u maakt en bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Kom dan zeker een keer langs in de werkplaats om kennis te maken. Ook kunt u wat voorbeelden zien in de kleine toonkamer. Om er zeker van te zijn dat ik er ben kunt u het beste eerst een afspraak maken. Gebruikt u daarvoor het formulier op de contactpagina. Bellen kan ook natuurlijk: 06-24491894

servieskast-massie-olijfessen
bijzettafel-iepenhout
Massief Eiken Tafel

De werkwijze

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en een prijsindicatie. De werkwijze van meubelmakerij Casper Rutges is al volgt:

1. Kennismaking

U bent op zoek naar een meubel maar vindt dat niet op de website. In dat geval omschrijft u het meubel zo goed mogelijk en mail uw wensen dan via het contactformulier op deze website. Heeft u een meubel zien staan op de website waar u geïnteresseerd in bent? Geef dan de maatvoering, houtsoort en het model door.

2. Prijsindicatie

Wanneer u iets geheel op maat en naar een nieuw ontwerp wilt laten maken dan krijgt u binnen 48 uur een eerste prijsindicatie. Bij een model krijgt dan binnen 24 uur en geheel vrijblijvend een prijs van het meubel.

3. Terugkoppeling

Wanneer u na deze prijsindicatie geïnteresseerd bent dan neemt Casper contact met u op om het vervolg te bespreken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om in de werkplaats de houtstalen te bekijken met de verschillende afwerkingsmogelijkheden. We bespreken dan de mogelijkheden van de verschillende houtsoorten en kijken verder naar het ontwerp. Wanneer we het definitief ontwerp hebben bepaald dan krijgt u een offerte met de specificaties van het meubel. Bij een op maat gemaakt meubel hoort uiteraard een levertijd, deze hangt sterk af van het type meubel en de drukte van het moment. Alle meubels worden handgemaakt dus houdt u rekening met een levertijd.

4. Aanvullend materiaal

Wilt u afbeeldingen versturen, dat kan het beste naar het mailadres: info@meubelmaker-casperrutges.nl.

Tafel op maat

Bent u op zoek naar een tafel op maat? Meubelmakerij Casper Rutges maakt strak vormgegeven massief houten tafels op maat voor klanten en particulieren uit Amsterdam. Deze tafels worden door de meubelmakerij volgens de volgende uitgangspunten gemaakt:

  • strakke en moderne vormgeving
  • exact op maat gemaakt
  • gemaakt met hout dat geselecteerd is op de mooie nervenstructuur

Daarnaast worden alle tafels afgewerkt met natuurlijke olie voor een zeer duurzame afwerking. Ook is het mogelijk de tafels af te werken met zeep. Bekijkt u de mogelijkheden op de website maar vraagt u ook gerust naar de mogelijkheden wanneer u een ontwerp in gedachten heeft dat u nergens ander kunt vinden. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Kersenhouten banken MST
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken in onze meubelmakerij!

8 + 3 =