Meubelmaker Enschede

Meubelmaker Enschede

Moderne meubels

Voor de moderne meubels van meubelmakerij Casper Rutges wordt alleen massief hout gebruikt. De houtsoorten komen uit duurzaam beheerde bossen. Het hout wordt geselecteerd op kwaliteit en op tekening. Voorbeelden van deze houtsoorten zijn iepenhout, zoals deze eettafel van iepenhout en eikenhout. Een voorbeeld van een eikenhouten tafel van schitterend kwartiers gezaagd hout is deze eettafel>.

 

 

eiken-tafel-met-staal
Banken MST

Uniek en op maat

De meubels van meubelmaker Casper Rutges zijn maatwerk. Het is dan ook mogelijk een ontwerp te laten maken dat al op deze website staat, in uw eigen maten. Natuurlijk kunt u ook uw eigen ontwerp laten maken. Wanneer u in de regio Enschede woont en op zoek bent naar een geschikte meubelmakerij, vraag dan gerust naar de mogelijkheden >.

 

 

 

Bezoek de meubelmakerij

Meubelmakerij Casper Rutges vindt u vlakbij Enschede, aan de deurningerstraat 22 in Deurningen op een kleine 15 minuten rijden. Wilt u dat meubelmakerij Casper Rutges een meubel voor u maakt en bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Kom dan zeker een keer langs in de werkplaats om kennis te maken. Ook kunt u wat voorbeelden zien in de kleine toonkamer. Om er zeker van te zijn dat ik er ben kunt u het beste eerst een afspraak maken. Gebruikt u daarvoor het formulier via de button hieronder. Bellen kan ook natuurlijk: 06-24491894

 

 

 

 

tafel op maat

‘Ik streef altijd naar perfectie. Perfectie in vormgeving, afwerking en houtkeuze.’

Vraag een offerte aan

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonummer

Onderwerp

Uw bericht

Stuur uw bestand mee

Hier kunt u een offerte of een prijsindicatie aanvragen. U kunt ook afbeeldingen meesturen. Wanneer u een telefoonnummer opgeeft dan bel ik u zo snel mogelijk. Graag hoor ik van u!

Route

 

Op slechts 15 minuten van Enschede vindt u de werkplaats. Bekijk hier wat voor u de beste route is: