Meubelmaker Hengelo

Meubelmakerij Hengelo

Moderne meubels

Voor de moderne meubels van meubelmakerij Casper Rutges wordt alleen massief hout gebruikt. De houtsoorten komen uit duurzaam beheerde bossen. Het hout wordt geselecteerd op kwaliteit en op tekening. Voorbeelden van deze houtsoorten zijn iepenhout, zoals deze eettafel van iepenhout en eikenhout. Een voorbeeld van een eikenhouten tafel van schitterend kwartiers gezaagd hout is deze eettafel>.

Uniek en op maat

De meubels van meubelmaker Casper Rutges zijn maatwerk. Het is dan ook mogelijk een ontwerp te laten maken dat al op deze website staat, in uw eigen maten. Natuurlijk kunt u ook uw eigen ontwerp laten maken. Wanneer u in de regio Hengelo woont en op zoek bent naar een geschikte meubelmakerij, vraag dan gerust naar de mogelijkheden >.

Bezoek de meubelmakerij

Meubelmakerij Casper Rutges vindt u vlakbij Hengelo, aan de deurningerstraat 22 in Deurningen op een kleine 15 minuten rijden. Wilt u dat meubelmakerij Casper Rutges een meubel voor u maakt en bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Kom dan zeker een keer langs in de werkplaats om kennis te maken. Ook kunt u wat voorbeelden zien in de kleine toonkamer. Om er zeker van te zijn dat ik er ben kunt u het beste eerst een afspraak maken. Gebruikt u daarvoor het formulier op de contactpagina. Bellen kan ook natuurlijk: 06-24491894

servieskast-massie-olijfessen
bijzettafel-iepenhout
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier