Meubelmaker Hengelo

Meubelmaker Hengelo

Moderne meubels

Moderne massief houten meubels gemaakt door meubelmaker Casper Rutges. Er worden alleen duurzame houtsoorten gebruikt. Houtsoorten die geselecteerd worden op tekening en kwaliteit. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de wilde tekening van iepen, zoals bij deze tafel, en de subtiele tekening van elegant esdoorn, zoals bij deze tafel met zwevend blad >.

 

 

eiken-tafel-met-staal
Banken MST

Uniek en op maat

De meubels van meubelmakerij Casper Rutges worden op maat gemaakt. U kunt een ontwerp van de meubelmaker kiezen en deze in de door u gewenste afmetingen laten maken. Dat kan ook voor uw eigen ontwerp. Woont u in de regio Hengelo en zoekt u een geschikte meubelmakerij? Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Bezoek de meubelmakerij

U vindt  meubelmakerij Casper Rutges vlakbij Hengelo, aan de deurningerstraat 22 in Deurningen op nog geen 15 minuten fietsafstand en 5 minuten met de auto. Kom gerust een keer langs om te zien hoe een massief houten meubel tot stand komt. Ook kunt u wat voorbeelden zien in de werkplaats. Maakt u van te voren wel een afspraak om er zeker van te zijn dat ik er ben.Gebruikt u daarvoor het formulier via de button hieronder. Bellen kan ook natuurlijk: 06-24491894

 

 

 

 

tafel op maat

‘Ik streef altijd naar perfectie. Perfectie in vormgeving, afwerking en houtkeuze.’

Vraag een offerte aan

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonummer

Onderwerp

Uw bericht

Stuur uw bestand mee

Hier kunt u een offerte of een prijsindicatie aanvragen. U kunt ook afbeeldingen meesturen. Wanneer u een telefoonnummer opgeeft dan bel ik u zo snel mogelijk. Graag hoor ik van u!

Route

 

Op slechts 5 minuten van Hengelo vindt u de werkplaats. Bekijk hier wat voor u de beste route is: