Kersenhouten tafel

Deze kersenhouten tafel met zwevend blad is op maat gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant. Er is een schitterende kwaliteit kersenhout gebruikt. Het zwevende blad heeft kopregels die het blad de ruimte geven om te werken. De poten zijn met de korte regels verbonden met doorgaande pennen.

 

Kersenhouten Tafel op maat

Deze kersenhouten tafel met zwevend blad is op maat gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant. Er is een schitterende kwaliteit kersenhout gebruikt. Het zwevende blad heeft kopregels die het blad de ruimte geven om te werken. De poten zijn met de korte regels verbonden met doorgaande pennen. De lange regels lopen door de korte regels heen en zijn zichtbaar aan de korte kant van de tafel. De pennen zijn opgewicht met notenhouten wiggen. Deze contrastrijke notenhouten wiggen benadrukken de gebruikte ambachtelijke verbinding.

De kersenhouten tafel is afgewerkt met natuurlijke olie. Door deze afwerking komt het hout mooi tot leven. In de loop van de jaren zal het hout donkerder kleuren.

Meubelmakerij Casper Rutges kan vrijwel elke tafel van kersenhout maken. Bekijk de tafels op deze pagina.

Wilt u meer weten over kersenhout dan leest u dat hier.

Kersenhouten tafel
Kersenhout

Kersenhout

Kersenhout is een mooie elegante houtsoort met een hele warme kleur. De afwerking met natuurlijke olie benadrukt de kleur en de fraaie subtiele tekening in het hout. Na verloop van tijd kleurt het hout van oranjerood naar roodbruin. Het hout wordt steeds donkerder. Het hout is in allerlei kwaliteiten te krijgen, van nagenoeg foutloos tot moi wild getekend. Heeft u vragen over kersenhout? Stuur dan gerust een mail.

kersenhouten-tafel-zwevend-blad kersenhouten-tafel-zwevend-blad
eetkamertafel-kersenhout eetkamertafel-kersenhout
kersen-tafel kersen-tafel
Kersenhouten-tafel Kersenhouten-tafel
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier