Salontafel van notenhout

Deze salontafel van notenhout heeft een glasplaat in het midden. De regels en de poten zijn in de lengte verbonden met een slisverbinding. De strakke en donkere omlijning van het massieve notenhout versterkt het effect van de glasplaat. De salontafel is daardoor niet prominent aanwezig in de ruimte waarin deze staat.

Tafel op maat

dSALONTAFEL VAN NOTENHOUT

Deze salontafel van notenhout heeft een glasplaat in het midden. De regels en de poten zijn in de lengte verbonden met een slisverbinding of open pen en gat verbining. De strakke en donkere omlijning van het massieve notenhout versterkt het effect van de glasplaat. De salontafel is daardoor niet prominent aanwezig in de ruimte waarin deze staat.

Heeft u interesse in een vergelijkbare salontafel of in een geheel ander model. Neemt u dan contact op met de meubelmaker via het formulier hiernaast of bel. Ook de houtsoorten kunnen gevarieerd worden. Om een idee te krijgen van de houtsoorten die er gebruikt worden kunt u de andere meubels bekijken op deze website.

 

Deze salontafel kan gemaakt worden in verschillende houtsoorten zoals eikenhout, essenhout, kersenhout, esdoornhout, iepenhout, notenhout en platanenhout.

Salontafel-notenhout-glas
Salontafel-notenhout Salontafel-notenhout
Glazen-salontafel Glazen-salontafel
Salontafel-notenhout-glas Salontafel-notenhout-glas
Salontafel-glas Salontafel-glas
Notenhout-salontafel Notenhout-salontafel
Notenhouten-salontafel Notenhouten-salontafel
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier