Zwevend bureau iepenhout

Dit zwevend bureau van iepenhout is geheel zwevend aan de muur opgehangen. De doorlopende tekening van het hout geeft een levendig effect aan het strak vormgegeven bureau.

Tafel op maat

Dit zwevend bureau van iepenhout is geheel zwevend aan de muur opgehangen. De doorlopende tekening van het hout geeft een levendig effect aan het strak vormgegeven bureau. De lades zijn gemaakt van massief esdoorn. Het toetsenbord kan opgeborgen worden in de la die ook als schrijfblad dient. Er is een uitsparing in het blad voor een pen. De afwerking is met natuurlijke olie en was.

Dit zwevend bureau van iepenhout kan ook gemaakt worden in andere houtsoorten. Heeft u daar vragen over, vul dan het formulier hiernaast in.

Lade met zwaluwstaarten
Iepenhouten bureau Iepenhouten bureau
Zwevend bureau iepenhout - op maat gemaakt - in verschillende houtsoorten - massief hout - in vele varianten mogelijk - zwevende meubels - schitterend hout Zwevend bureau iepenhout - op maat gemaakt - in verschillende houtsoorten - massief hout - in vele varianten mogelijk - zwevende meubels - schitterend hout
Iepenhouten zwevend bureau Iepenhouten zwevend bureau
Lade met zwaluwstaarten Lade met zwaluwstaarten
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken in onze meubelmakerij!

9 + 2 =