Bijzettafel op maat

Bijzettafel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

bijzettafel-iepenhout

Bijzettafel iepenhout

Iepenhouten bijzettafel rietveldstijl

Deze populaire bijzettafel is losjes geïnspireerd op de zig-zag stoel van Rietveld. Dit exemplaar is gemaakt van iepenhout. De notenhouten wigjes in het voetje van de salontafel zijn niet alleen een fraai detail maar maken de doorgaande pennen bijzonder duurzaam. De notenhouten wiggen zijn in mooi contrast met het spectaculaire iepenhout. Dit notenhouten detail zorgt voor een fraai contrast met het kopshout van de pennen. Deze bijzettafel is tevens in andere houtsoorten te koop. Informeer naar de mogelijkheden via het vragenformulier.

Iepenhouten bijzettafel rietveldstijl
Salontafel-eikenhout

Strakke en slanke bijzettafel

eikenhout-salontafel

Deze strakke en slanke bijzettafel past is gebaseerd op de strakke eiken tafel en heft dezelfde eigenschappen. De salontafel kan van verschillende houtsoorten gemaakt worden en in veel verschillende afmetingen. Vraagt u hier naar de mogelijkheden.

Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier