Bijzettafel op maat

Strakke vormgeving

Strakke vormgeving

 

Meubels en tafels op maat gemaakt

Op maat gemaakt

 

Massief hout

Alles van massief hout

 

Bijzettafel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

bijzettafel-iepenhout

Houtsoorten

Meubelmakerij Casper Rutges gebruikt hout dat speciaal geselecteerd is op kleur en kwaliteit. De houtsoorten die zoal gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, iepenhout, notenhout en kersenhout.

Bijzettafel iepenhout

Iepenhouten bijzettafel rietveldstijl

Deze populaire bijzettafel is losjes geïnspireerd op de zig-zag stoel van Rietveld. Dit exemplaar is gemaakt van iepenhout. De notenhouten wigjes in het voetje van de salontafel zijn niet alleen een fraai detail maar maken de doorgaande pennen bijzonder duurzaam. De notenhouten wiggen zijn in mooi contrast met het spectaculaire iepenhout. Dit notenhouten detail zorgt voor een fraai contrast met het kopshout van de pennen. Deze bijzettafel is tevens in andere houtsoorten te koop. Informeer naar de mogelijkheden via het vragenformulier.

Iepenhouten bijzettafel rietveldstijl
Salontafel-eikenhout

Strakke en slanke bijzettafel

eikenhout-salontafel

Deze strakke en slanke bijzettafel past is gebaseerd op de strakke eiken tafel en heft dezelfde eigenschappen. De salontafel kan van verschillende houtsoorten gemaakt worden en in veel verschillende afmetingen. Vraagt u hier naar de mogelijkheden.

Meubelmaker Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?