Zwevend badkamermeubel essenhout - op maat gemaakt

Dit zwevende badkamermeubel van essenhout is ontworpen voor een gerenoveerde badkamer.

Kast op maat

ZWEVEND BADKAMERMEUBEL ESSENHOUT

Dit zwevende badkamermeubel van essenhout is ontworpen voor een gerenoveerde badkamer. De badkamer is lang en relatief smal. Daardoor is een lang badkamermeubel een goede oplossing voor voldoende opbergruimte en ook om de lengte van badkamer te benadrukken.

 

Het meubel heeft in totaal 6 lades. Twee kleine lades aan de linker kant en achter de elke grote lades bevindt zich nog een kleinere en minder diepe lade. De lades zijn geheel van massief essenhout gemaakt inclusief de ladebodems. Het essenhout is met een lichte olie afgewerkt. Door deze afwerking heeft het hout een mooie créme achtige kleur gekregen.

 

Het kast is zwevend opgehangen met een ruimte tussen twee muren waardoor het zwevende effect nog eens benadrukt wordt. De constructie van de kast en de ophanging is dusdanig dat het grote gewicht van de kast met gemak gedragen kan worden.

 

Meubemakerij Casper Rutges maakt verschillende soorten kasten waaronder dressoirs, zwevende dressoirs en servieskasten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, vraagt u dan hier meer informatie op.

 

Wilt u meer weten over essenhout, dan kunt u daar hier meer over lezen.

 

Ontwerp: Lieke Goritzlehner

Badkamermeubel-essenhout
Badkamermeubel-essenhout Badkamermeubel-essenhout
zwevend-badkamermeubel-essenhout zwevend-badkamermeubel-essenhout
Zwevend-badkamermeubel Zwevend-badkamermeubel
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier