Iepen tafel met zwart eiken onderstel

Deze iepen tafel heeft een zwart eiken onderstel. Het blad is samengesteld uit mooie brede delen iepenhout. Het zwart eiken onderstel is op een natuurlijke manier zwart gemaakt. De regels zijn verbonden met doorgaande pennen en getoogd met toogpennen. Het blad van deze tafel is 320 cm lang en 90 cm breed. Het zwevende effect wordt mogelijk gemaakt door een bijzondere constructie.

Tafel op maat

IEPEN TAFEL MET ZWART EIKEN ONDERSTEL

Deze iepen tafel heeft een zwart eiken onderstel. Het blad is samengesteld uit mooie brede delen iepenhout. Het zwart eiken onderstel is op een natuurlijke manier zwart gemaakt. De regels zijn verbonden met doorgaande pennen en getoogd met toogpennen. Het blad van deze tafel is 320 cm lang en 90 cm breed. Het zwevende effect wordt mogelijk gemaakt door een bijzondere constructie.

Deze iepen tafel kan in bijna elke maat gemaakt worden en niet alleen met afgeronde kopse kanten! Er kan ook een rechthoekig blad gemaakt worden, een ovaal blad of een ellips vormig blad. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Het iepenhout is afgewerkt met natuurlijke olie en bijenwas waardoor het blad een mooie diepe kleur krijgt. Het eikenhout is op een natuurlijke manier zwart gemaakt en afgewerkt met natuurlijke olie.

Het is ook mogelijk dit model in andere houtsoorten te maken.

Meubelmakerij Casper Rutges heeft meer iepenhouten tafels gemaakt. Bekijk deze tafels op deze pagina.

Wilt u meer weten over iepenhout dan leest u dat hier.

Iepen-tafel-met-zwart-eiken-onderstel
iepen-tafel-op-maat iepen-tafel-op-maat
iepen-eettafel iepen-eettafel
Iepen-tafel-met-zwart-eiken-onderstel Iepen-tafel-met-zwart-eiken-onderstel
iepenhouten-tafel-op-maat iepenhouten-tafel-op-maat
Iepen-tafel-met-zwart-eiken-onderstel Iepen-tafel-met-zwart-eiken-onderstel
iepen-eettafel-op-maat iepen-eettafel-op-maat
Iepen tafel met zwart eiken onderstel Iepen tafel met zwart eiken onderstel
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier