Massief houten tafel (esdoorn) met zwevend blad

Deze massief houten tafel (esdoorn) met zwevend blad is speciaal gemaakt voor de expositie ‘VORMGEVERS IN HOUT’ bij Fort bij Vechten. Er zijn fraaie ambachtelijke verbindingen in verwerkt.

Tafel op maat

MASSIEF HOUTEN TAFEL (ESDOORN) MET ZWEVEND BLAD

Deze massief houten tafel (esdoorn) met zwevend blad is speciaal gemaakt voor de expositie ‘VORMGEVERS IN HOUT’ bij Fort bij Vechten. Er zijn fraaie ambachtelijke verbindingen in verwerkt. Doorgaande pennen zijn gebruikte om de korte regels aan de poten te bevestigen. De lange regels zijn met opgewigde pennen bevestigd in de korte regels. De wiggen zijn gemaakt van notenhout. De kopregels voor het blad geven het tafelblad de ruimte om te werken en houdt het blad mooi vlak.

Door de bijzondere constructie is er extra veel ruimte om stoelen met armleuningen onder het tafelblad te schuiven.

De tafel is in verschillende houtsoorten te maken. De afmetingen kunnen naar wens variëren. Neem contact op met de meubelmakerij om te informeren naar de mogelijkheden voor het laten maken van een tafel met zwevend blad.

De afmeting van deze tafel is 1,86 meter lang en 1,15 meter breed. Een ideale maat om met meerdere personen aan te werken, te lezen of te dineren.

Meer informatie over esdoornhout vindt u hier.

Esdoorn-tafel-zwevend-blad
Tafel-kopregel-esdoorn Tafel-kopregel-esdoorn
Tafel-met-zwevend-blad Tafel-met-zwevend-blad
Esdoorn-tafel-zwevend-blad Esdoorn-tafel-zwevend-blad
Esdoorn-tafel-met-zwevend-blad Esdoorn-tafel-met-zwevend-blad
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier