Salontafel iepenhout met stalen onderstel

Deze salontafel van iepenhout heeft een stalen onderstel. De iepenhouten voet wordt met staal verbonden met het blad. De salontafel heeft de vorm van een boomstamtafel hiervoor zijn de natuurlijke zijkanten van de boom blijven zitten. Doordat er extra wild iepenhout is gebruikt zitten er hier en daar scheuren in. De meeste van deze scheuren zijn opgevuld.

Tafel op maat

SALONTAFEL IEPENHOUT MET STALEN ONDERSTEL

Deze salontafel van iepenhout heeft een stalen onderstel. De iepenhouten voet wordt met staal verbonden met het blad. De salontafel heeft de vorm van een boomstamtafel hiervoor zijn de natuurlijke zijkanten van de boom blijven zitten. Doordat er extra wild iepenhout is gebruikt zitten er hier en daar scheuren in. De meeste van deze scheuren zijn opgevuld.

Deze iepenhouten salontafeltafel is exact op maat gemaakt voor de klant. Bij deze salontafel is ook een tafel gemaakt, eveneens met een stalen verbinding om de voet met het blad te verbinden.

Het iepenhout van deze salontafel is afgewerkt met natuurlijke olie en bijenwas.

Meubelmakerij Casper Rutges heeft meer iepenhouten tafels gemaakt. Bekijk deze tafels op deze pagina.

Wilt u meer weten over iepenhout dan leest u dat hier.

iepen-salontafel-interieur
iepen-salontafel-interieur iepen-salontafel-interieur
bijzettafel-iepenhout bijzettafel-iepenhout
iepen-salontafel-interieur iepen-salontafel-interieur
iepenhouten-bijzettafel iepenhouten-bijzettafel
iepenhouten-salontafel iepenhouten-salontafel
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier