Meubelmaker Almelo

Meubelmakerij Almelo

Bezoek de meubelmakerij

Vlakbij Almelo vindt u meubelmakerij Casper Rutges, aan de deurningerstraat 22 in Deurningen. U bent van harte welkom in de werkplaats om te komen zien hoe een massief houten meubel op maat gemaakt wordt. Er zijn enkele voorbeelden te zien in de kleine toonkamer van meubels die af zijn. Voordat u langs komt kunt u het beste wel een afspraak maken. Dat kan via het formulier hiernaast of telefonisch.

Moderne meubels

De moderne houten meubels van meubelmakerij Casper rutges worden op maat gemaakt. Het hout dat gebruikt wordt komt uit duurzaam beheerde bossen. De houtsoorten worden speciaal geselecteerd op kwaliteit en tekening. Een goed voorbeeld waarbij de bijzondere tekening van het hout goed tot recht komt is te zien bij, deze tafel, en de subtiele tekening van elegant esdoorn, zoals bij deze tafel met zwevend blad >.

Uniek en op maat

De meubels van meubelmakerij Casper Rutges zijn maatwerk. Heeft u een meubel gezien op de website van de meubelmakerij of heeft u zelf iets in gedachten of laten ontwerpen? Woont u in de regio Almelo en zoekt u een geschikte meubelmakerij om uw idee uit te laten voeren?Vraagt u gerust naar de mogelijkheden bij meubelmakerij Casper Rutges >.

servieskast-massie-olijfessen
bijzettafel-iepenhout
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier