Ruime tafel iepenhout

Deze ruime tafel is gemaakt van iepenhout met een schitterende nervenstructuur. De tafel is samengesteld uit mooie brede delen. De tafel is multifunctioneel omdat er veel mensen omheen kunnen zitten en er kan aan gewerkt en geleefd worden. Vanwege het onderstel dat met de poten iets onder het blad blijft kan er royaal omheen gezeten worden. Dat maakt deze ruimte eettafel van iepenhout nog aantrekkelijker. De breedte van de tafel is 100 cm, wat ruimte genoeg dus.

Zwart onderstel

RUIME TAFEL IEPENHOUT

Deze ruime tafel is gemaakt van iepenhout met een schitterende nervenstructuur. De tafel is samengesteld uit mooie brede delen. De tafel is multifunctioneel omdat er veel mensen omheen kunnen zitten en er kan aan gewerkt en geleefd worden. Vanwege het onderstel dat met de poten iets onder het blad blijft kan er royaal omheen gezeten worden. Dat maakt deze  ruimte eettafel van iepenhout nog aantrekkelijker. De breedte van de tafel is 100 cm, wat ruimte genoeg dus.

 

ZWART ONDERSTEL

Het onderstel is gemaakt van zwart eikenhout waardoor het ondergeschikt wordt aan het blad en alle aandacht uit gaat naar het mooie iepenhout. De poten staan iets schuin naar binnen waardoor het blad lijkt te zweven. Ook bij een kleiner model tafel kunnen er gemakkelijk 8 mensen aan zitten en bij een groter model is 12 – 14 ook prima mogelijk.

Het onderstel is op een natuurlijke manier zwart gemaakt en daarna, net als het tafelblad, afgewerkt met olie voor een duurzame afwerking. Onderhoud is daardoor weinig nodig.

 

OLIEAFWERKING

Zowel het blad als het onderstel zijn afgewerkt met natuurlijke olie. Door deze afwerking wordt het hout goed beschermt tegen vuil. Het iepenhouten blad komt schitterend tot leven waarbij de kleurnuances speciaal opvallen. Het eikenhout krijgt een mooie zachte en matte glans. Het hout hoeft niet intensief onderhouden te worden.

 

IEPENHOUT

Hier leest u meer over iepenhout en waarom deze houtsoort zo geschikt is voor meubels.

 

TAFEL OP MAAT

Meubelmakerij Casper Rutges maakt dit ruime en slanke model eettafel in verschillende maten en van verschillende houtsoorten. Heeft u interesse in een vergelijkbare tafel? Neem contact op met de meubelmaker om naar de mogelijkheden te bespreken. Casper denkt graag met u mee over een geschikte houtkeuze die past bij uw interieur. Het is ook mogelijk een aantal foto’s van uw interieur mee te sturen wanneer u dat wilt. Ook is het mogelijk om andere modellen te maken kijkt u hiervoor eens op deze pagina met voorbeelden. Op deze pagina vindt u op maat gemaakte tafels in verschillende houtsoorten en uitvoeringen.

 

MOOIE COMBINATIES

Ook in andere houtsoorten komt dit model goed terecht. Dit kan in combinatie met een vergelijkbaar zwart onderstel zoals bij deze tafel. Andere mooie combinaties zijn bijvoorbeeld een eikenhouten blad met een zwart onderstel, een notenhouten blad met een notenhouten onderstel en een essenhouten blad met een zwart of licht onderstel.

Ruime-iepen-eettafel
Eetafel-iepenhout
Tafel-voor-veel-mensen-iepenhout
Ruime-iepen-eettafel Ruime-iepen-eettafel
Eetafel-iepenhout Eetafel-iepenhout
Tafel-voor-veel-mensen-iepenhout Tafel-voor-veel-mensen-iepenhout
Tafel-zwevend-blad-iep Tafel-zwevend-blad-iep
Tafel-iepenhout Tafel-iepenhout
Slanke-tafel-iepenhout Slanke-tafel-iepenhout
ruime-tafel-iepenhout ruime-tafel-iepenhout
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier