Meubelmaker Deventer

Massief houten meubels op maat. Meubelmakerij Casper Rutges maakt strak vormgegeven meubels voor consumenten en bedrijven uit Deventer.
Meubelmaker Casper Rutges

Meubelmakerij Deventer

Meubelmakerij Casper Rutges maakt moderne en strak vormgegeven meubels van massief hout. In de meubelmakerij worden zowel kasten als tafels op maat gemaakt. Voor deze meubels worden Europese houtsoorten gebruikt. U kunt de bestaande ontwerpen laten die maken die op deze website te vinden zijn. Tevens kunt u samen met de meubelmaker een ontwerp maken voor een unieke tafel of kast. Wanneer u in de regio Deventer woont en op zoek bent naar een meubelmakerij die voor u een massief houten tafel of kast kan maken, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Massief houten meubels

Alle massief houten meubels beginnen bij goed gedroogde stammen hout. Van een aantal houtsoorten is er altijd een voorraad, vooral eiken-, essen-, noten- en kersenhout is populair. Maar ook is het mogelijk om meubels van esdoorn en bijvoorbeeld plataan te laten maken. Van een flink aantal houtsoorten zijn voorbeeld panelen te zien met een realistische afmeting. Al deze panelen hebben verschillende afwerkingen zoals met natuurlijke olie, natuurlijke zeep of witte olie. Dus woont u in de regio Deventer en u twijfelt welke houtsoort en welke afwerking past in uw interieur, maak dan gerust een afspraak om langs te komen.

Massief-houten-stam
Badkamermeubel-essenhout

Kast op maat

Bent u op zoek naar een kast op maat van massief hout? Meubelmakerij Casper Rutges maakt naast tafels ook kasten op maat. Alle kasten worden van massief hout gemaakt. De ontwerpen zijn eigentijds en strak van ontwerp. U kunt denken aan een zwevend dressoir voor in de woonkamer maar ook een zwevend badkamermeubel behoord tot de mogelijkheden. Woont u in Deventer en bent u op zoek naar de mogelijkheden voor een kast op maat? Neem dan gerust contact op met de meubelmakerij en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De werkwijze

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en een prijsindicatie. De werkwijze van meubelmakerij Casper Rutges is al volgt:

1. Kennismaking

Als u een meubelstuk zoekt dat niet op onze website te vinden is, kunt u uw wensen gedetailleerd beschrijven en deze naar ons sturen via het contactformulier op onze website. Als u interesse heeft in een specifiek meubelstuk dat u op onze website heeft gezien, vermeld dan de gewenste afmetingen, houtsoort en het model.

2. Prijsindicatie

Als u een volledig op maat gemaakt en nieuw ontworpen meubelstuk wilt laten vervaardigen, ontvangt u binnen 48 uur een eerste prijsindicatie. Voor bestaande modellen ontvangt u binnen 24 uur geheel vrijblijvend een prijsopgave.

3. Terugkoppeling

Als u na de prijsindicatie geïnteresseerd bent, zal Casper contact met u opnemen om het vervolgtraject te bespreken. U bent van harte welkom om onze werkplaats te bezoeken en de verschillende houtstalen met diverse afwerkingsmogelijkheden te bekijken. Tijdens dit bezoek zullen we de mogelijkheden van verschillende houtsoorten bespreken en verder werken aan het ontwerp. Zodra het definitieve ontwerp is vastgesteld, ontvangt u een offerte met gedetailleerde specificaties van het meubelstuk. Houd er rekening mee dat op maat gemaakte meubelstukken een levertijd hebben, afhankelijk van het type meubelstuk en de drukte in onze werkplaats. Omdat al onze meubels met de hand worden vervaardigd, moet u rekening houden met een bepaalde wachttijd.

4. Aanvullend materiaal

Wilt u afbeeldingen versturen, dat kan het beste naar het mailadres: info@meubelmaker-casperrutges.nl.

Waarom zijn wij jouw ideale meubelmakerij?

Meubelmakerij Casper Rutges maakt massief houten meubels op maat. Het hout dat gebruikt wordt is speciaal uitgezocht op kwaliteit en nervenstructuur. Voorbeelden van meubels waarin de tekening van het hout een bijzonder effect geeft aan de meubels vindt u op deze website. De meubels van Casper kenmerken zich door moderne, functionele vormgeving en het gebruik van ambachtelijke verbindingen. Deze ambachtelijke verbindingen hebben niet alleen een constructieve functie in het meubel. Het zijn ook decoratieve blikvangers! Massief houten meubels en moderne vormgeving gaan goed samen. Ontwerpen met mooie rechte lijnen en vlakken of zachte curven in een ontwerp zonder onnodige details. Een aantal goede voorbeelden hiervan zijn de strakke en slanke iepenhouten tafel, de esdoorn houten tafel met zwevend blad, de kersenhouten tafel met zwevend blad en deze tafel met zwart onderstel met een spectaculair iepenhouten blad. Meubelmaker Casper Rutges Voor elk meubel wordt veel tijd besteed aan de selectie van het hout op kwaliteit, kleur en structuur. Dit wordt afgestemd op de wensen van de klant en wat past bij het meubel. Zo zal een tafel met een wild getekend iepenhouten blad geheel anders samengesteld worden dan bijvoorbeeld een tafel van gezeept eikenhout of gezeept essenhout. Milieuvriendelijk werken en duurzaamheid staan zeer hoog in het vaandel: de footprint wordt zo klein mogelijk gehouden. Lees hier meer over duurzaam werken en hout en waarom dit voor meubelmakerij Casper Rutges zo belangrijk is. Daarnaast worden alleen natuurlijke en milieuvriendelijke afwerkingsmaterialen gebruikt als olie, zeep en was. Het afval bestaat vrijwel volledig uit zaagsel en resthout en ook daarvoor is weer een nuttige bestemming voor gevonden.

Offerte en werkwijze aanvragen

Woont u in Deventer en bent u op zoek naar een meubelmaker? Neem dan contact om geheel vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Tafel op maat

Bent u op zoek naar een tafel op maat en u woont in de regio Deventer? Meubelmakerij Casper Rutges maakt strak vormgegeven massief houten tafels op maat. Voor al deze op maat gemaakte tafels gelden de kernwaarden van meubelmakerij Casper Rutges:

  • strakke en moderne vormgeving
  • exact op maat gemaakt
  • gemaakt met hout dat geselecteerd is op de mooie nervenstructuur

Daarnaast worden alle tafels afgewerkt met natuurlijke olie voor een zeer duurzame afwerking. Ook is het mogelijk de tafels af te werken met natuurlijke zeep. Bekijkt u de mogelijkheden op de website maar vraagt u ook gerust naar de mogelijkheden wanneer u een ontwerp in gedachten heeft dat u nergens ander kunt vinden. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Veelgestelde vragen

Welke houtsoorten kan ik tussen kiezen?

De houtsoorten die gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, notenhout, kersenhout, gerookt eikenhout, iepenhout, plataanhout en esdoornhout. Al het hout wordt geselecteerd op kwaliteit, kleur en nervenstructuur.

Waarmee worden de meubels afgewerkt?

Alle meubels worden afgewerkt met natuurlijk olie of met zeep.

Wat is de levertijd van een meubel?

Dat hangt er vanaf, gemiddeld is de levertijd 10 tot 12 weken.

Leveren jullie door heel Nederland?

Ja, levering is door heel Nederland maar ook in Belgie en Duitsland.

Waar vind ik de werkplaats?

De werkplaats is in Deurningen vlakbij Enschede en Hengelo.

Ik wil graag langs komen, moet ik eerst even bellen?

Wanneer u van te voren belt of mailt kunnen we een afspraak maken.

Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier