Meubelmaker Drachten

Op zoek naar een meubelmaker? Drachten en omgeving komt naar Meubelmakerij Casper Rutges voor massief houten meubels op maat. Voor zowel consumenten als bedrijven uit Drachten gaan wij te werk!
Meubelmaker Casper Rutges

Meubelmakerij Drachten

Bij Meubelmakerij Casper Rutges worden eigentijdse en strak vormgegeven meubels van massief hout vervaardigd. Zowel op maat gemaakte tafels als op maat gemaakte kasten behoren tot ons assortiment. Al onze meubels worden gemaakt van hoogwaardige Europese houtsoorten. Op onze website kunt u bestaande ontwerpen bekijken en indien gewenst kunnen we ook samen met u een uniek ontwerp creëren voor een exclusieve tafel of kast. Woont u in de regio Drachten en bent u op zoek naar een meubelmakerij die een massief houten tafel of kast voor u kan realiseren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

De werkwijze

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden en een prijsindicatie. De werkwijze van meubelmakerij Casper Rutges is al volgt:

1. Kennismaking

Als u een meubelstuk zoekt dat niet op onze website te vinden is, kunt u uw wensen gedetailleerd beschrijven en deze naar ons sturen via het contactformulier op onze website. Als u interesse heeft in een specifiek meubelstuk dat u op onze website heeft gezien, vermeld dan de gewenste afmetingen, houtsoort en het model.

2. Prijsindicatie

Als u een volledig op maat gemaakt en nieuw ontworpen meubelstuk wilt laten vervaardigen, ontvangt u binnen 48 uur een eerste prijsindicatie. Voor bestaande modellen ontvangt u binnen 24 uur geheel vrijblijvend een prijsopgave.

3. Terugkoppeling

Als u na de prijsindicatie geïnteresseerd bent, zal Casper contact met u opnemen om het vervolgtraject te bespreken. U bent van harte welkom om onze werkplaats te bezoeken en de verschillende houtstalen met diverse afwerkingsmogelijkheden te bekijken. Tijdens dit bezoek zullen we de mogelijkheden van verschillende houtsoorten bespreken en verder werken aan het ontwerp. Zodra het definitieve ontwerp is vastgesteld, ontvangt u een offerte met gedetailleerde specificaties van het meubelstuk. Houd er rekening mee dat op maat gemaakte meubelstukken een levertijd hebben, afhankelijk van het type meubelstuk en de drukte in onze werkplaats. Omdat al onze meubels met de hand worden vervaardigd, moet u rekening houden met een bepaalde wachttijd.

4. Aanvullend materiaal

Wilt u afbeeldingen versturen, dat kan het beste naar het mailadres: info@meubelmaker-casperrutges.nl.

Waarom zijn wij jouw ideale meubelmakerij in Drachten?

Als meubelmaker nabij drachten maken wij massief houten meubels op maat.. Wij selecteren het hout zorgvuldig op basis van kwaliteit en nerfstructuur. Op onze website vindt u voorbeelden van meubels waarbij de tekening van het hout een uniek effect aan de meubels geeft. Onze meubels kenmerken zich door moderne en functionele vormgeving, waarbij we gebruikmaken van ambachtelijke verbindingen. Deze ambachtelijke verbindingen hebben niet alleen een constructieve functie, maar dienen tevens als decoratieve blikvangers.

Massief houten meubels en moderne vormgeving gaan uitstekend samen. Onze ontwerpen hebben strakke lijnen, vlakken en zachte rondingen, zonder overbodige details. Een aantal goede voorbeelden hiervan zijn de strakke en slanke iepenhouten tafel, de esdoorn houten tafel met zwevend blad, de kersenhouten tafel met zwevend blad en deze tafel met zwart onderstel met een spectaculair iepenhouten blad.
Meubelmaker Casper Rutges
Bij elk meubel besteden we veel aandacht aan de selectie van het hout, rekening houdend met de wensen van de klant en wat het beste bij het meubel past. De samenstelling van een tafel met een levendig getekend iepenhouten blad zal bijvoorbeeld volledig verschillen van een tafel van gezeept eikenhout of gezeept essenhout. Milieuvriendelijk werken en duurzaamheid vinden wij erg belangrijk. Daarom streven wij naar een minimale ecologische impact.

Meer informatie over ons duurzame werk en hout kunt u vinden op onze website, waar u kunt lezen waarom dit voor Meubelmakerij Casper Rutges van groot belang is. Bovendien maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke afwerkingsmaterialen zoals olie, zeep en was. Het afval dat vrijkomt bestaat grotendeels uit zaagsel en resthout, waarvoor we weer een nuttige toepassing hebben gevonden.

Offerte en werkwijze aanvragen

Woont u in Drachten en bent u op zoek naar een meubelmaker? Neem dan contact om geheel vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

De meubelmaker nabij Drachten!

Voor kwaliteit houten meubels op maat komt u bij ons. Met meer dan 10 jaar aan ervaring kunnen wij uw ideeën tot in de fijne details uitwerken. Van tafels tot kasten: wij gaan voor u aan de slag!
Vraag vandaag nog een offerte aan via het bovenstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met u op. Ook voor vragen kunt u gerust ons benaderen via de e-mail of telefoon. Wacht niet langer en kies Casper Rutges als uw meubelmaker in Drachten!

Veelgestelde vragen

Welke houtsoorten kan ik tussen kiezen?

De houtsoorten die gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, notenhout, kersenhout, gerookt eikenhout, iepenhout, plataanhout en esdoornhout. Al het hout wordt geselecteerd op kwaliteit, kleur en nervenstructuur.

Waarmee worden de meubels afgewerkt?

Alle meubels worden afgewerkt met natuurlijk olie of met zeep.

Wat is de levertijd van een meubel?

Dat hangt er vanaf, gemiddeld is de levertijd 10 tot 12 weken.

Leveren jullie door heel Nederland?

Ja, levering is door heel Nederland maar ook in Belgie en Duitsland.

Waar vind ik de werkplaats?

De werkplaats is in Deurningen vlakbij Enschede en Hengelo.

Ik wil graag langs komen, moet ik eerst even bellen?

Wanneer u van te voren belt of mailt kunnen we een afspraak maken.
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier