Meubelmaker Oldenzaal

Meubelmakerij Oldenzaal

Bezoek de meubelmakerij

Vlakbij Oldenzaal vindt u Meubelmaker Casper Rutges, aan de deurningerstraat 22 in Deurningen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een maatwerk meubel? Komt u gerust een keer overleggen en kijken in de werkplaats hoe een meubel gemaakt wordt. Om mij niet mis te lopen raad ik aan eerst contact op te nemen. Dat kan telefonisch of per mail. Ook kunt u het formulier op de pagina hiernaast gebruiken.

Moderne meubels

Moderne en strakke vormgeving kenmerken de meubels van meubelmakerij Casper Rutges. De meubels worden gemaakt van hout dat komt uit bossen die duurzaam beheert worden. Het hout dat ingekocht wordt is geselecteerd op kwaliteit en op de tekening in van het hout. Een voorbeeld hiervan is deze strakke rechthoekige salontafel van massief inlands eikenhout en de kast van olijfessen.

Uniek en op maat

De meubels zijn uniek en op maat gemaakt door meubelmakerij Casper Rutges. Wilt u een meubel laten maken dat op de website staat? Dan kan dat in de door u gewenste maat. Heeft u een eigen ontwerp en wilt dat laten uitvoeren in massief hout? Ook dan kunt u contact opnemen met de meubelmakerij van Casper Rutges. Woont u in de regio Oldenzaal en spreekt u dit aan? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

servieskast-massie-olijfessen
bijzettafel-iepenhout
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier