Meubelmaker Overijssel

Meubelmakerij Overijssel

Bezoek de meubelmakerij

Meubelmakerij Casper Rutges vindt u in Deurningen in de provincie Overijssel, aan de deurningerstraat 22. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een maatwerk meubel? Komt u gerust een keer overleggen en kijken in de werkplaats hoe een meubel gemaakt wordt. Om mij niet mis te lopen raad ik aan eerst contact op te nemen. Dat kan telefonisch of per mail. Ook kunt u het formulier op de pagina hiernaast gebruiken.

Moderne meubels

De moderne en strak vormgegeven meubels van meubelmakerij Casper Rutges worden gemaakt van massief hout dat geproduceerd is in duurzaam beheerde bossen. Dit hout wordt op basis van kwaliteit en de tekening geselecteerd. Zo kunt u dit terug zien in bijvoorbeeld deze kast van massief kersenhout en esdoornhout. Een ander voorbeeld is deze salontafel van taxus en esdoorn.

Uniek en op maat

De meubels van meubelmakerij Casper Rutges zijn uniek en op maat gemaakt. U kunt een ontwerp in uw eigen maten laten maken, ook kan er van uw eigen tekening of ontwerp een meubel gemaakt worden. Zoekt u een meubelmakerij in de regio Overijssel en spreekt u dit aan? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden>.

servieskast-massie-olijfessen
bijzettafel-iepenhout
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier