Massief eiken houten tafel

Deze lange, zeer strak en slank vormgegeven massief eiken houten tafel van 2,8 meter bij 1 meter is gemaakt van schitterend kwartiers gezaagd, inlands, eikenhout, met slechts 1 kleine noest. Door het minimalistische ontwerp komt de tekening in het hout extra goed tot zijn recht.

Tafel op maat

MASSIEF EIKEN HOUTEN TAFEL

Deze lange, zeer strak en slank vormgegeven massief eiken houten tafel van 2,8 meter bij 1 meter is gemaakt van schitterend kwartiers gezaagd, inlands, eikenhout, met slechts 1 kleine noest. Door het minimalistische ontwerp komt de tekening in het hout extra goed tot zijn recht. Dit levert een zeer fraai en rustig beeld op met grote spiegels en lange, rechte nerven. De afwerking met natuurlijke olie en was geeft het eikenhout nog meer diepte. De bijzonder constructie maakt dit strakke, slanke aanzicht in massief eikenhout mogelijk.

 

TAFEL OP MAAT

Deze tafel kan, behalve in eiken, ook in andere houtsoorten gemaakt worden. Bekijk hiervoor de andere tafels op deze website of neem contact op met de meubelmaker om de mogelijkheden te bespreken. Dit model is ook als eiken salontafel te laten maken. Op deze pagina vindt u hier een voorbeeld van: salontafel van massief eikenhout.

 

Tevens is het mogelijk deze tafel in VRIJWEL ELKE MAAT te maken die u wenst. Wilt u daar meer over weten? Geef dan de door u gewenste maten door in het formulier hiernaast of bel met de meubelmaker.

Bent u geïnteresseerd in een lange, strakke en modern vormgegeven massief eikenhouten tafel neem dan contact op met meubelmaker Casper Rutges.

 

Houtsoorten waarin deze tafel te maken is: eikenhoutnotenhoutessenhout, esdoornhout, iepenhout, plataan en kersenhout.

 

Prijzen van € 1700,- tot € 3600,-

Massief-eiken-tafel
Moderne-eiken-tafel
Slanke-en-lange-eiken-tafel Slanke-en-lange-eiken-tafel
Slange-lange-eiken-tafel-kopshout Slange-lange-eiken-tafel-kopshout
Eiken-tafel Eiken-tafel
Massief-eiken-tafel Massief-eiken-tafel
Eiken-tafel Eiken-tafel
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken in onze meubelmakerij!