Meubelmaker Borne

Meubelmakerij Borne

Bezoek de meubelmakerij

Meubelmaker Casper Rutges kunt u nabij Borne vinden, aan de deurningerstraat 22 in Deurningen, om de hoek bij Enschede en Hengelo. Bij meubelmakerij Casper rutges kunt u op maat voor u gemaakte meubels bestellen. In de werkplaats kunt u op afspraak zien hoe een meubels tot stand komt. Ook kunt u er enkele voorbeeld tafels zien. Het is verstandig om van te voren een afspreek te maken zodat u zeker weet dat de meubelmaker alle tijd voor u heeft. Dat kan via het formulier hiernaast of telefonisch.

Moderne meubels

De meubels van meubelmaker Casper Rutges zijn modern vormgegeven en uitsluitend gemaakt van massief hout. De houtsoorten die hiervoor gebruikt worden zijn onder andere eikenhoutiepenhoutnotenhout en essenhout. Al deze houtsoorten komen uit verantwoord beheerde bossen. Tevens wordt het hour geselecteerd op kwaliteit en op de unieke tekening. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de ruige tekening van iepen, zoals bij deze tafel, en de elegante tekening van fijn esdoorn, zoals bij deze tafel met zwevend blad >.

Uniek en op maat

Meubelmakerij Casper Rutges maakt meubels op maat. Zo kunt u de tafels op de website in vrijwel elke maat krijgen die u wenst. U kunt dan ook een al bestaand ontwerp van de meubelmaker kiezen en deze in de door u gewenste afmetingen laten maken. Dat kan ook voor uw eigen ontwerp. Woont u in de regio Twente en bent u op zoek naar een geschikte meubelmakerij? Vraagt u gerust naar de mogelijkheden >.

servieskast-massie-olijfessen
bijzettafel-iepenhout
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier