Perfectie in vormgeving, afwerking en houtkeuze

 
Voorbeelden bekijkenVrijblijvend advies krijgen
table (1)

Strakke vormgeving

 
sketch

Op maat gemaakt

oak (1)

Alles van massief hout

 
Op maat gemaakte

Massief houten meubels

Op maat gemaakte kasten, eettafels, vergader- en werktafels en interieurs. Alle meubels worden geheel gemaakt van massief hout dat geselecteerd is op de schitterende nervenstructuur en kwaliteit.

Over Casper

Mijn meubels kenmerken zich door moderne en strakke vormgeving. Massief hout vormt de basis voor al deze meubels, hout dat ik speciaal selecteer op kwaliteit en nervenstructuur.
Meubelmaker Casper Rutges

Op maat gemaakte tafels

Laat uw tafel door meubelmakerij Casper Rutges op maat maken.  U kunt een tafel laten maken gebaseerd op de modellen op de website maar ook andere ontwerpen kunnen gemaakt worden. De tafels op de foto zijn voorbeelden, met de houtsoorten en afwerkingen kan gevarieerd worden. Alle tafels worden exact op maat gemaakt. Het hout dat gebruikt wordt is speciaal geselecteerd op kleur en kwaliteit. Voorbeelden van houtstoorten die zoal gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, iepenhout, notenhout en kersenhout. Voorbeelden van eiken tafels vindt u hier.
tafels

Essenhouten tafel op maat

Deze essenhouten tafel kan exact op maat gemaakt worden. De tafels op de foto is voorbeeld, met de houtsoorten en afwerkingen kan gevarieerd worden. Alle tafels worden exact op maat gemaakt. Het hout dat gebruikt wordt is speciaal geselecteerd op kleur en kwaliteit. Voorbeelden van houtstoorten die zoal gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, iepenhout, notenhout en kersenhout. Voorbeelden van eiken tafels vindt u hier.

tafels

Massief hout

Alle meubels worden gemaakt van massief hout. Bent u op zoek naar een massief houten tafel, een massief houten kast of een ander massief houten meubel? Lees dan hier meer over massief hout.

Eiken tafel

Laat uw eiken tafel door meubelmakerij Casper Rutges op maat maken.  Alle tafels worden exact op maat gemaakt en van massief hout. Bent u op zoek naar een houten tafel op maat? Bekijk dan hier de mogelijkheden en vraag gerust een prijs op.
tafels

Veelgestelde vragen

Welke houtsoorten kan ik tussen kiezen?

De houtsoorten die gebruikt worden zijn eikenhout, essenhout, notenhout, kersenhout, gerookt eikenhout, iepenhout, plataanhout en esdoornhout. Al het hout wordt geselecteerd op kwaliteit, kleur en nervenstructuur.

Waarmee worden de meubels afgewerkt?

Alle meubels worden afgewerkt met natuurlijk olie of met zeep.

Wat is de levertijd van een meubel?

Dat hangt er vanaf, gemiddeld is de levertijd 10 tot 12 weken.

Leveren jullie door heel Nederland?

Ja, levering is door heel Nederland maar ook in Belgie en Duitsland. We hebben een leverancier die bij u komt afleveren. 

Waar vind ik de werkplaats?

De werkplaats is in Deurningen vlakbij Enschede en Hengelo.

Ik wil graag langs komen, moet ik eerst even bellen?

Wanneer u van te voren belt of mailt kunnen we een afspraak maken.
Tafel-gestoomd-eikenhout-3
Een tafel van eikenhout is gemakkelijk in te passen in het interieur. De verschillende mogelijkheden in de afwerking kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met de aanwezige kleuren. Meubelmakerij Casper Rutges kan zowel eikenhouten tafels maken in de modellen zoals op deze website als andere modellen. Bijpassende eiken bankjes maken de tafel extra functioneel in ruimte gebruik. Bekijk de voorbeelden op deze website en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een notenhouten tafel op maat van mooi donker notenhout? Bekijk hier dan wat er zoal mogelijkheden of neem contact op om uw wensen te bespreken.

Tafel-gestoomd-eikenhout-3
Casper Rutges

Geheel vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u weten wat het kost om een massief houten meubel op maat te laten maken? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen maken!

Offerte aanvraagformulier